Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se ne treba više ničemu iščudjavati u fudbalu ! Bilo je toliko dostizanja i prestizanja rezultata i preokreta da to vise nije čudo, vec nesto vec vidjeno ! Pa jel i Zrinjski nadoknadio 3 : 0 i jos pobijedio sa 4 : 3, a da ne govorim sta je sve u Evropi bilo. Tako da je sve vec vidjeno ! Nije vise čudo !
sta ovi golmani rade na penalima ovo nista nije dozvoljeno mora se na liniji stajat a oni kao prije vara iza linije pa korak ispred pa se baci
ovo mi se svidja u Bundesligi sto 3. odozgo i odozdo razigravaju. posteno.
Bochum je bolji klub, zasluzeno, najstarije sportsko udruzenje u NJemackoj..
Mašović se uklapa u repku , 👍
Glupa Fortuna ih uzela na strani 3:0 i igrali kod kuce i nisu mogli ovo odraditi. Izgleda da se ne treba kladiti na zicere u pm.
Argetaši klasični.
Bio u stadionu. Fortuna se je bojala igre. Potreban je bio jedan gol i Bochum bi se moralno srušio a to nisu uspjeli. Jednostavno nisu igrali fudbal tako da su zarađeno ostali u 2. ligi.
meni je ovo vazda bilo nefer. eto nek mi neko objasni citavu sezonu si na vrhu druge lige. bohum citavu sezonu i opet ostanu.smjesno
Treće mjesto nije vrh lige, a Fortuna je jako dugo bila oko četvrtog i petog mjesta. Tek su zadnjih desetak kola prešli HSV na tabeli. Jbg, ako ne možeš dobiti tim koji je na play off mjestu u Bundesligi onda i ne zaslužuješ da uđeš u istu.