Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šute kad igraju protiv zvezde
U šta smo se mi to Srbi pretvorili? Što igramo fudbal uopšte? Neka Vučić ispiše rezultate svake nedelje i to je to. Ne znam što se znojimo, igramo i navijamo?
I u Srbiji ima jedan Vico koji reguliše kad krene niz brdo
Vico zna sta radi drhte ruke oko Banja Luke !
Lupetanje...dali su gol tako što su oduzeli loptu uz očigledan prekršaj..igrači Partizana igraju već drugu godinu pred praznim stadionom..jučer pun stadion nema gde igla da padne, bukvalno im se noge vezale u prvom poluvremenu zbog atmosfere i pritiska..tek poslle primljenog gola su proigrali..uvek mi se gadio ovaj veštački klub, sada još više
Jučer Ipswich I Brentford. 0-2, gosti crveni dobiju i 4-3
Koliko velikih timova gubi na poluvremenu od malih pa ih okrenu. To je kvaliteta, tekma traje 90 minuta. Ovi isto ko Igman, zabili i svirali bi kraj.
A šutili ste kad je zvezda krala Oartizana? A kad su sudije brutalno krali Partizana, tada ste šutili
Sada će AV,av da odlučuje i rezultatima u fudbalu Srbije??? Partizan nije početnički klub!
nisam navijac partizana,ali ja nista ne vidjeh sto napisa trener cukarickog
Opet se vidi stanje u srpskom fudbalu, kao i u evropskom. Neregularnosti, namestanja i sl. Treba pohapsiti celu Uefi i nacionalne saveze.
Ko gubi ima pravo da se ljuti, uvek tako bilo.
Logično da pobedi koje jači i bolji
Tako obično bude kad neko izgubi
Ipak je Čukarički, Čukarički, a Partizan, Partizan.
Šta hoće čovek da kaže da je utakmica nameštena.. kako da ne.
U šta smo se mi to Srbi pretvorili? Što igramo fudbal uopšte? Neka Vučić ispiše rezultate svake nedelje i to je to. Ne znam što se znojimo, igramo i navijamo?
ko si ti ba?
Biće i toga ako CZi krene niz stranu.