Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je otisao na Anfield zna da je atmosfera cisti mit. Postoji prve tri minute dok se pjeva pjesma, onda biblioteka.
Jedino vi klixovci misliti da je pjesma Liverpoola ugašena , da se vi hocete bar ugasiti, amin.
1.Dobili mjesta na tribini vise nego sto se dobija u obicnim utakmicama kad je liga u pitanju. 2.Logicno da je moguce da bude ugusena s obzirom da se ovdje PJEVA himna a oni uzvikuju jednu rijec u sekundi dok Liverpoolovi u jednom tonu pjevaju citavu himnu. 3.Lakse je reci COYG nego iz grla pjevati u kontinuitetu "hoooold youur heeaad uup hiiigh" 4.Samo sa ovim i mogu da se hvale s obzirom da im je to ove sezone pa vjerovatno i najveci uspjeh.
i broj 5.Zar uopste dalje ici sa usporedbama ova dva kluba, Arsenalove zlatne godine su bile od 98 pa cirka do 2006 dok su Liverpoolove od nastanka Engleske Lige pa evo i dan danas (uz nekoliko losih perioda u Premier ligi) dok Arsenala nije nigdje bilo prije Wengera i evo nema ih nigdje ni poslije njega. Lijep poz.
Glupane gdje ne bio prisutan Liverpool od nastanke Pl do danas ? Hahaha od 2010 do Klopove druge trece sezone dakle 7-8 godina vrte se po sredini tabele i igraju europa ligu, a titulu osvojili prvu put ikada u PL, pazi sad 2020
arsenal slavi remi u gostima kod liverpula i poraz 1-2 protiv Sitija haha. 0 ligi prvaka, zadnja titula 2004 … mali klub bio i ostao. celzi ih je davno prestigao
Izvikana himna, bravo topnici
arsenal je izvikan klub koji nije ligu osvojio 18 godina a ligu prvska nikad