Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e puno su osvojili za 58 godina. Mnogostruko veci broj stanovnika, registrovanih klubova i igraca i ipet kifla. Respekt za Hrvatsku i Dalic je u pravu
U bitnome, Dali je u pravu...
Pa nije to rekao, rekao je u posljednih 6 godina. Sad da li je to Guradian napisao ili je to klixova interpretacija to ne znam. Prije ce biti ovo drugo.
Ipak je rekao 58, mada je prije toga govorio o zadnjih 6 godina. Mada proedjenje nije fer, posto Hrtatska tek od 1996-e igra na prvenstvima.
Nije dobro naveo ali u zadnjih 30 godina smo uspjeniji od Engleza
Pa dobro. Realno ni Dalic.ne racuna dobro. Sebi racuna trece mjesto kao medalju, a Englezima ne racuna drugo mjesto.na proslom Euru. A mozda ih je jos bilo u prethodnih 38 godina. Ne znam sad.
Bili su treci 98-me, znaci to su 4 medalje. Opet su bolji od engleza.
Pa raunao je to Dalic. To je treca
Dua Lipa danas zabija ekser u kovceg.
Vidimo se za koji sat OFFSIDE
Interesantno je da se drzave kao Engleska i HR prepiru ko ima vise medalja, dok Dzeko odmara u Dubrovniku, a bosnje gledaju BHTV utakmice.
Dalic je mislio na sp, eng ima samo to zlato iz godine kad se rodio zlatko.
Sjedea odbojka i zvezde Granda
Ovom ce Albanci danas udariti muhur otkaza.
Evo jedne sveznalice
Pero, zar je sveznanje imati oci i um.
Blendo...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !