Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Portugal uvijek igra prljavije.
Ne znam koliko ih dugo pratis, ja ne vidim u zadnjih 20-30 godina nikakvu promjenu, oduvijek isti.
Cist faul.
i onaj gol, pa kao offside je bez veze ponisten, pa sta
Naravno da je ostecena,sudija je inace cjelo vrijeme sudio protiv Ceha
a go im ponistio
Razumijem da su ljuti cesi i da im je krivo zbog poraza u nadoknadi, ali pobjeda je apsolutno zasluena. Glupo je i pokuati izvlaiti se na ovo, faul je bio 70 metara od gola..
Bojim se da ce Portugal imati tretman ko Argentina u Kataru samo da im glavna zvijezda uzme trofej pred penziju. Kad god je gusto na njihovu stranu se malo pogura. Nadam se da sam u krivu.
tesko Portugal da dodje do pehara, do sada su mnogi bolje odigrali
Ne znam da li je neko primjetio detalj zadnjih meceva, Ronaldo kao kapiten se sinoc nije pozdravio nikako sa kapitenom ceske, a i skoro kad je bio kapiten tako je bilo, sinoc bas vidis odmah bjezi, jedva glavnom sudiji dao ruko a pomocne totalno ignorisao, nekako mi to bas bezze od njega zaidta..!
Bjez jebo ti fudbal vise nije Mislav igra to je tjelo u tjelo gurajte se.Ja ovo ne bi svirao ali ne bi nit jedan takav faul na cijeloj utakmici w sada ako je sudija i prije to svirao faulom trebao je svirati ja ne bi nikad
Ne znam, u ragbiju je ovo sasvim regularno.
Sudija je dao drugi gol za Portugal,ono je bio fajl za utog kartona
VAR bi se aktivirao da lopta nije otisla u gol aut. Posto je izasla iz terena, to je nova akcija.
Ne bi, jer VAR se koristi samo za 5 situacija na terenu. Procitaj kojih je to 5 i bice ti jasno. Ova ne spada ni u jednu od tih 5.
Nije ovdje stvar u VAR-u. Ovo je preocit faul i nije mi jasno kako nijedan od njih trojice nije vidio. Lik ga lansiro ko sumo borac.
Sinoc je Portugal bio havdika od ekipe , a kao neka evropska sila u fudbalu ....sto nisu uvalili pet komada , ako su sila ....ceska moralni pobjednik .
Mora biti penaldo