Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu zasluzili ni po bod. Remi bez golova, bez zelje za pobjedom, treba nagraditi sa po 0 bodova! Ovo je cisto namjestanje rezultata!
Kakvo namjestanje rezultata Austrija ce poderati Holandiju...
Znamo samo da poslije prvog kola kuci idu i Srbija i Hrvatska koje iz cetri utakmice imaju dva boda . Jedan protiv Slovenije a drugi protiv Albanije,oba na fuku...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Igrac koji se nalazi u pasivnom ofsajdu je smetao golmanu pri ovome sutu. Nije dodirivao loptu ali je ometao golmana da odbrani sut. Potpuno ispravno poniszen go.
Po novim pravilima nije ostecena a po normalnim pravilima da ih ne mijenjaju i ne izmisljaju bio bi regularan gol jer nije bilo faula a nije ni dirao loptu
Oštećeni su gledatelji 90min bez golova.
Ja mislim da se mora Velika Troika izjasniti povodom ovog suenja. Srbi moraju sazvati opet Sabor i proglasiti Hrvatsku i Albaniju krivu. Dodi treba uvesti radi toga sankcije. Očekujem i hitnu izjavu Bakira i da ga napadnu zbog toga suenja. Čović mora istodobno zatražiti promjenu izbornog zakona kako bi Collina mogao intervenirati direktno na ovakve odluke sudaca. Ustavni sud mora proglasiti dan žalosti i zatražiti od Schmidta službenu reakciju. A što manjine misle? Njih ko j..e.
Slučajno je bio u zaledju ako nije namjerno ometao golmana gol bi trebao biti priznat.
mama ti zna
smijurija od ofsajda
Mislim da je posteno, pogtovo iz razloga jer je igrac bio u petercu. Golamn u tom trenutku ne moze razmisljati da li je igracu ofsajdu ili ne, sto automatski znaci da utice na igru
Golman uopshte nije gledao u Dumfiresa. Nije ni znao da je bio tu, dok lopta nije ushla u gol.
ko imalo prati nogomet zna da je ova situacija - ispravna odluka sudca
Sudija i VAR u pravu su..
cist gol, nije ometao golmana niti bi golman mogao ovo odbraniti
Nije go i ne moze biti go. Jer kad bi dopustili ovakve stvari uvijek bi jedan napadacki igrac stojao u pasivnom ofsjdu pola metra ispred golmana i ometao ga da brani sut.
I da nije bilo holandskog igrača golman ne bi mogao obraniti udarac Simonsa.Ponisten regularan gol.
Pricaju o fudbalu osibe koje veze o tom sportu nemaju. Nebitno je da li bi golman odbranio ili ne ovaj udarac, bitno je da je fudbaler koji je u pasivnom ofsajdu aktivno ucestvovao na taj udarac koji je zavrsio golom a to je ofsajd ..Nisu vam ovo Zvezde Granda da Bekuta i Serifovicka odlucuju jel go ili nije.
Sjecam se kad je Real primio ovakav gol i ponisten,sasuli paljbu kako je Real platio sudije hehe
A nas ni na mapi heeej
Kako ni na mapi a poderase vas spanci,albanci,englezi i slovenci... Imate vi Hrvatska i Srbija iz 4 utakmice dva boda. Strasan bre uspeh..