Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među boljim stoperima lige sigurno
Opcenito igraci Zrinjskog u puno boljoj formi od ostalih u ligi. Sto je i veliki dio toga sto su tu gdje su.
Ja kao navijac Veleza kazem da je on reprezentativni stoper,visina,okretnost,stalozenost nema sta,lik sam je sigurno zasluzan za 50 posto njihovog uspjeha.Pohvala za trbusnjake,vrlo tesko je ovo ostvariti u njegovim godinama
Sve ijedan nastran novinar na klix-u.
Bravo Roki
Samo masa. Ništa ove pic.etine izdefinisane.
Davno sam ja spominjao umjesto sanicanina al eto nije podoban.. ne uklapa se u kljuc jbgg
Ovo je mesar svoje vrste,slicno kao Dupovac nesta..znaju udarat al zato ih bacis ko pokemona..znaci i jedan i drugi trebali borilackim vjestinama da se bave..fulili profesiju skroz na skroz..
Trebali bi svi klubovi u ligi da se ugledaju na Zrinjski,u mnogim segmentima. Možemo mi srati iz nacionalnih i navijačkih razloga,ali ljudi su korak ispred.
Najveći klub u državi Herceg Bosni 🇭🇷
herceg bosna je zlocinacka organizacija Samo.se umobolesnik moze ponositi time
Ta drzava ne postoji budalo
lik je seljacina, upratio sam ga par puta u gradu, ne zna se oblaciti, prica kao neki brdjanin i furka mu je grozna.
Po meni nisu toliko vazni misici kad igras u Premier ligi BIH sa 34 godine ti bato jos 3 godine i batalis a misici ti nista nece sluziti, fuckas ih
Samo da zna jos lopte igrat
Ma naucice