Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze ovo je super bilo odigrano.Sinoć smo imali bolju igru nego kroz kvalifikacije.I utakmicu s Ukrajinom smo odigrali super dobro taktički.Mi kroz kvalifikacije uopste nismo imali predstavu igre neke niti smo imali neki plan.Ovo sinoć je nešto sasvim drugačije.
ne igra se fudbal zbog lijepe igre.... ok kad se društvo organizuje pa baci jedan sat dva. pro fudbal se igra zbog rezultata. da se zaboravi samo da kažem Željezničar ale ⚫️🔵⚪️
da se ne zaboravi *
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sudija sudio domaćinski. A Englezi nisu zvali Francuze već Bosnu da povrate samopouzdanje i jer igraju s susjedima. Loša igra Engleske, dva smiješna gola. A Bosanci bili Englezima impresionirani više nego su smjeli.
ni mi nismo bili u punom sastavu
Treba biti realan i reci da je sudenje bilo korektno,cak nije sviran penal englezima kad je našeg igraca pogodila lopta u ruku a mislim da se englezima koji ce imati svoje minute u repki nije ni igralo i na kraju su pokazali da mogu zabiti kada to zele,svaka cast barbarezu na postavljenoj igri vidi se pomak i veca zelja ,igraci su se nadali i ginuli svaki duel iako su sa druge strane bili igraci koji vrijede 100 miliona vise
i još nešto Barbarezu, zovi Galešića pod obavezno.. Radeljić-Galesić
Momci, glavu gore. Barba će uz vašu pomoć napraviti dobru reprezentaciju. Polako, ali sigurno sa svima vama/nama koji volimo našu domovinu Bosnu i Hercegovinu..
nema veze bice to sve dobro kad Barbarez poslozi 🇧🇦
Ovo u modernom fudbalu nema veze s penalom, čak šta više, bio je faul nad Bičakćićem al to se naravno ne pika jer gdje če sirotinja protiv bogataša.
Doba igra i borbenost igrača BiH.Samo ovako nek nastave a rezultat neće izostati.
Zar je bitno da li je penal bio ili ne. Ako imas utakmicu u kojoj je golman igrac tima, a primi 3 gola, sve jasno. Posjed engleza i u prvom poluvvremenu bio skoro 80%, u drugom nismo imali sut ka golu. Zalaganje je bilo ok, ali nije to ni blizu materijalu koji smo imali u zadnjih 30 godina. Volio bih da me vrijeme demantuje.
Vukao ga je za dres prilicno dugo, da je par sekundi prije pustio penala ne bi bilo. Do penala i izmjena utakmica dobro odigrana, ipak je to Engleska. Provjera igrača s obje strane, možda 3:0 nije baš bilo mjerilo al ok, momci su u odbrani dobro odigrali. Jedina moja zamjerka je da smo trebali pokušati i napasti malo. Treba pogledati gdje nam igrači igraju i biti realan.
U najjacem sastavu u istoriji repke, 3 - 0 protiv engleza uopšte nije strašno. Gubiti od Luxembourg-a i Albanije je katastrofa.
penal ko kuca, igra kao u zadnjih 30 godina igrali smo dobro zahebo nas sudija
GLEDAJ OVO,GLEDAJ SAD OVO,MA NIJE OVO TOLIKO LOŠE,HAHAHAH
Pa naravno da nije vidio, gledao samo gdje ce past koji englez. Kad su ga pozvali iz VAR on se obradovo ko dijete. A fino se vidjelo da je preksaj napravljen na Bicakcicu prije povlacenj. Al eto!
Ovo nije penal, gledam video x puta, idalje ne razumijem gdje se mogao i izmisliti prekrsaj, a ne da je bio
E, ako te "ugasi" prvi gol u utakmici, sta dalje govoriti.... Kakva je ovo zurnalistika?
Hej igra se terening prijateljska pred EP, a mi analiziramo sudjenje, opet. Stvarno smo za posmatranje.
Zahebo nas sudija