Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije. Pozdrav.
Ofsajd protiv Nigerije NIJE BIO!!!
granice splavovima obiljezavat jos malo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JEDAN SVE VIDI, VJEČNO ĆE VAS PRATITI ŠTA STE RADILI. VOLIM LJILJANE !
I ja isto lipi Katolicki cvijetovi
Ma ja. Sto nama ne ponisti cist gol ko suza protiv Nigerije? Ako sve vidi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znachi 25 juni 2024. Zapisati datum i pratiti da li ce i kako ce ovaj nedosudjeni penal, biti propracen u buducnosti od srpskih medija.
Da, da nije dizao ruke, vjerovatno bi sudili. Ili opet ne bi.
Šta nas briga je li ili nije. Nisam ni gledao niti bi gledao. Cestitke dancima!!!
Realno gledajuci svi su jedva cekali da Srbija ispadne nego zbog reprezentacije koja ima kvalitet ali Piksi nezna to da poslozi vec zbog navijaca koji su pravili probleme i svjesno je jedna grupa otisla da pravi nerede
sve je to smislila amerika...
Jeste, jer su uvijek kad izgube ili ispadnu osteceni, cijeli svijet se okrenuo protiv njih, jer su mali i nebitni, tako da jeste, osteceni su...
Ma klasika, teorija zavere@
Da li je ostecena ili ne , nije bitno .....ali , ako neko trazi mogucnosti , kao penal na primjer da pobijedi i ide dalje to nije normalno ....ako znas igrati , pobijedi na normalan nacin i idi dalje , a ne se provlaciti kroz iglene usi .
Bas ce im dat za to penal. I to presudni.
Danas prije podne zasjedanje vijeća za nacionalnu sigurnost, poslije podne vijest da je Srbija pobijedila, izborila je remi iako su sve velike sile bile protiv Srbije.
Nisu!!! Sudije su naj pravednije ovo prvenstvo
Prije toga Milenkovic trebao dobiti crveni, te guranje igraca Danske na drugoj strani za penal
kao da je Mitrovic visok 4 metra, pa bi dohvatio loptu glavom..
Željo moja,Željo mojaaaa
Ovo jeste penal i trebalo je ici na VAR sot nije?