Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta neg ofsajd
SAVAZ U KAVEZ !
Ma ajd sto je ofsajd, nego sto je Mustafa degenerik i onu poklonjenu loptu preko tribine nabi. To je nas, kako Ivkovic kaze, najbolji igrac. Kako bi onda drugi sutirali ako nam je on najbolji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čist ofsajd sudija lopove
E.Pilav i njegove sudije po direkcijama Vice nastavljaju sa unistavanjem bh fudbala. Sramota je slaviti ovakav gol
Bravo decko vidi se da poznajes imena i prezimena sudija bravo!!!
Danas pomoćne sudije pomogle Sarajevu da bi već u slijedećem kolu protiv Borca mogli povaliti.
treba auta paliti i ovim
Ovo ti žurnalista kanda pomalo mošnice jedeš,a?
Ovo ti žurnalista kanda pomalo mošnice jedeš,a?
Sarajevo to je Klub Kome je Vico Obezbjedio Covid titulu 2019/2020 To je Klub koji je prose Sezone predao Borcu Titulu uz dogovor sa Vicom to je Klub Kojem se vise steli u silji Nego Borcu ali o tome Niko ne prica niti Pise !
Šuti samo šuti...
Navijač sam Sarajeva al ovo je čist opsad
Svi sto tvrde da je offside, nek pokusaju povuci liniju. Nemoguce je ustanoviti sa ovim uglom kamere. Treba neko jaaaako dobar sa geometrijom da izvuce liniju ovde pa onda da se nesto vise moze reci, ovako, nema sanse ocijeniti !!!!
Fol oni sad ofsajd ovo ono,razbili smo ih imali jos 2-3 100% prilike,borit ce se za opstanak ove sezone i to grcevito,nebi me cudilo i da ispadnu.
Ofsajd je bio ali minimalan,budite sretni sto je ovo uslo a ona 2-3 zicera nisu.
Habhabha, pa valjda kad stavite ovakvu sliku svima izgleda da je BIO OFSIDE ! Bice ona emisija kad se analiziraju tekme pa ce doci i do ove situacije pa ce usporeni snimak IZ PRAVOG UGLA, ako ga bude reci sve. A dotle - sacekajmo.
Ne mozes vidjeti bolje od sudije da li je ofsajd.Covjek je bio pola metra od igraca.Malo se bolje zagledajte.Ispravna odluka sudije.
ofsajd ko kuca
Čist ofsajd,ako nemaju VAR pomogla bi i grafika na TV,to se bar može izvesti.
Tragično je kolko se ljudi ne razumije u fudbal, bez obzira za koga ko navija! Ofsajd iz aviona!
Ko kuca ofsajd...plus nije slika kad treba nije jos igrac ni dohvatio loptu a vec je ofsajd