Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U*** eovac, njemu kao sad žao ljudi.
Svaka čast.
Kapa do poda!!,, niti Njegoš bolje ne bi ,, kaza!!,,
E moj zemo, još će nas uvjeriti da niko nije kriv za ništa, viša sila, dva dana u novinama i zaborav do sljedećeg belaja....
Mi smo krivinšto nas lažno uvjeravaju, tako je već skoro 80 godina, mi prišuto na sve te laži dok oni misle kako smo mi telad i mi njima vjerujemo. Zamialite jučer Izbori i boli nekoga briga za stradale, oni sebi gledaju. U Posušju se birao načelnik općine iako je jedan jedini kandidat, dok istodobno u susjednoj općini Jablanica ljudi traže ostatke svojih najmilijih iako svu sve izgubili Žalosno!!! Jablanicu imate punu podršku od naših Posušana, sućut obiteljima stradalih!