Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još ste manji nego što mislite jer ste pola reprezentacije pokupili od BiH
Drago mi samo radi domacih ujaka sto ce kuci, da se zna.
Od domacih nema veceg zla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nikakav si trener samo si imao sreću da vodiš vrhunske igrače
Koliko je dobar trener vidjet će se u nastavku njegovog rada. Vodio je fantastičnu generaciju predvođenu Modrićem i svakako da je njegov doprinos uspjehu velik, ali koliko je velik vidjet će se u nastavku pošto Luka i ekipa odu u penziju.
A zašto javno svima nam govori da mu je mali i da je to sve ćurlikanje uz vjetar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjetim se BiH Spanija., a da sudija nije otisao u zatvor a produzio dok spanija nije dala go, nepravedno prema malima i postenima. uvijek su bezobrazni bolje prolazili u svemu.
sta se kacite na suce - da vam nije dao penal pa ajde.. 8 minuta po novim pravilima UEFA uopce nije skandalozno jer svake 2 minute je bio neki faul plus 10 izmjena za oba team-a. prokockali ste vodstvo i protiv Albanije i protiv Italije.. a uz to iskreno receno niste imali ni neke posebne zasluge da prodjete sinoc.. italija nije bolje igrala a niste bogami ni vi. remi je pravi rezultat.
ko bi gori sad je doli..samo dok se vi naviknete...vidite kako je nama
Italija je bila bolja i zasluženo su prošli dalje ljudi su se borili kao lavovi.
A lopta je okrugla. Hrvatska je uz mega jaki tim (srednji red) imala nevjerojatne rezultate, uz malo srece. Sada je uz malo nesrece ispala vjerojatno sa turnira. Ni mnogoljudbe velesile u nogometu ne osvajaju stalno medalje. Hrvati imaju dobru organizaciju, ima tu talenta, treba se presloziti i nastaviti kontinuitet od 30 godina vrha u svjetskom nogometu.
malo mi zao hrvatske. al mi drago radi domacih kockastih huligana koji bi sinoc zapalili pola Mostara da su prosli. ovako, cao hrvatska, cao albanija, vcrs cao srbija, mozda jedino slovenci prodju dalje od balkana, pa da se piksi pita kako to da danas samo slovenci znaju igrat lopte od bivse juge.
primiti 6 golova na samom pocetku turnira i kriviti sve druge .....ccccc
Pa i slijep je vidio da sudac svira i najmanji duel za Italiju,pa onoliki žuti,pa ne realni 8 min nadoknade,bez obzira na ishod utakmice,neznam stvarno zbog čega tolika nadoknada,ali nema veze,Talijani ispadaju u sljedećoj utakmici
Jedan primjer. Talijani u Švicarskoj navijaju za Italiju i Švicarsku, a kod nas bosanski Hrvati na hrvatskim zastavama imaju ispisana imena BiH gradova i sela. U thompsonovoj pjesmi "lijepa li si", nabrajaju hrvatske pokrajine, i onda u njih ubroje i herceg-bosnu. Kao Hrvat, ne odabravam takvo kretensko ponašanje.
Engleski Irac, Njemački francuz lmao
ja mala tako sama
Da si u igru uveo na primjer Petkovića umjesto raznih privilegiranih budimira i mudimira, Hrvatska bi imala pobjedu.
U Sarajevu kada je Italija dala gol cula se vriska i slavlje,zašto je to tako? Više volimo Italijane ili je nesto drugo.
Uz cast pojedincima, u Sarajevu se zgrazaju na Hrvate.. I domace i strane. To je jednostavno tako. Bolna i tuzna istina. I tako ce ti biti za svaku utakmicu Hrvatske protiv... Bilo koga. Opet kazem, cast izu,ecima kojih ima, ali ne mnogi.
Gledajuci utakmicu do kraja,, mislim sudija dobar /i nije dao go u zadnjim sekundama utakmice/ znac sami igrali sami upali, nadam se ispali. Hrvatska reprenzitacija odlazi u prosjecnost,, Mislim da ce i Srbija danas kuci,,,,, tako da ce se navijaci u Njemackoj osjecati sigurnije i komotnije
Istočni Mostar
Spremni za dom....odoše doma