Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha ignorant! Znaci podrzava to sve!
Magarac, umjesto da se ogradi od zastave fašističke kvislinške tvorevine, on krivi masone i illuminate. U mjegovom mandatu su uveli crne dresove u upotrebu, tako da i ne čudi...
covjek govori smisleno, fakat je cudno da su pored svih zastava uspjeli snimiti malu ustasku zastavicu. To sto ti nemas sta gledati, nemas za koga navijati pa ovamo glumis neku moralnu vertikalu to je druga stvar.
Malo ko hoće da se ogradi od svog otpada
Neko te sabotira
Pa naravno oni su bili to jest krvati stijesnjeni dok je vladao onaj njiho izrod BROZ tako zvana demokracija dozvoljava jacem da se izivljva nad nejacima i da ih tlace ponizavaju daim budu hamali do sudnjeg dana
Najbolje se praviti budala ili drugim rijecima dalic. Ista stvar. On, koji porucuje thompsona na proslave, se kao cudi i govori o zavjeri. Budi posten i iskren i reci sta ti je na srcu, a ne da se ovako krijes iza svoje ljubavi prema crnokosuljasima. Tidjmanov proizvod.
Ne dipru i bavi se sportom.
Fotošop! Jes' Hamdo al u ku*cu
Bolje je jadnice da nista ne izjavljujes nego da ih branis. FUJ
Pa Hercegovac ta zastava para oci. Cuj gdje bas nju! Tito vrati se samo 1 mjesec.
kakva ustaška? To su gluposti. Ta tri navijača nikad nisu bili na utakmici hrvatske reprezentacije. Sad su kao došli i ponijeli zastavu. Vatreni navijači.
Priča gluposti, mora se jednom stati u kraj ovim stvarima. Umjesto da traži kaznu za počinioce ovog djela, on ih brani. U stvari, on podržava tu zastavu, samo ne smije naglas reći.
Ne kaki
Sejdo Komsic u sluzbenom posjetu drugoj drzavi nosi majicu samo jednog naroda i to svog - muslimanskog; sa ljiljanima - gdje je o tome clanak ikada ovdje????
Daj fotku
fbUser1648550662, zastava sa ljiljanima nije zlocinacka1
Hahaha, zato što je 99% takvih i zato što ste i sami takvi
Eto nevolite vi tu zastavu. Draza vam je od drzavne pogotovo hercegovcima
Nemogu nas ta šaka jada sa zastavama spriječiti da igramo na euru, ovaj puta su se zeznili opalit če ih dobro po đepu za primjer drugima
Nit se ko ogradio niti je ko reagovao, kako tu prisutni tako i nakon dogadjaja. Cak naprotiv. Al dobro nismo drukcije ni ocekivali.