Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavu gore Daliću,ti si naš bosanski šampion.Šta bi nam susjedi da im nije nas Bošnjaka katolika!
Ne bošnjaka već bosanaca, bošnjak je neispravno
Bosna i Herzegovina je za 1 godinu promjenila 4 amaterska selektora što Su preko naše repke pokušali trenersku karijeru . A Dalic od 2017 selektor Hrvatske i svu krivicu na sebe prebacuje i brani svoje igrace
U svakom trenutku Dalic je znao sta se deshava na terenu i kako treba reagovati. Izbor taktike bio je uvijek opravdan nekom idejom koju je sljedio. Trebao je vjerovatno da proba sa drugim opcijama, hrabrije, i sa mladjim igrachima, Ali da je to uradio, ne bi bio Dalic. Po mom je mishljenju stoperski par trebao biti Erlic, Pongracic. Shutalo mi je bio nesiguran u prve dvije utakmice, i krivac za drugi gol protiv Albanije. A i 3-5-2 je bila opcija koju je trebalo probati, pogotovo protiv Spanije.
Pa niste nikoga pobijedili ni na svjetskom pa ste dosli do finala. Sad vam se sve to lagano vraca.
Koliko su utakmica izgubili?
Niste ni vi nikog pobjedili pa kako da vas nema..sta to hr cuda radi
Uvjek te kritizira losiji od tebe, bolji nikad.
pa dobro.. vi ste sad za dom spremni a ako bog da mozda ce te i proci u osmine finala. jasno.
Javne osobe moraju biti obazrive prilikom iznošenja neosnovanih teorija zavjere sa ruba znanosti.
sto bi dao ostavku, milijon i kusur eurice padne svake godine
golman kriv 100% lik izašao 7 metara
Šteta za Hrvatsku ali sa talijanskim murvama je teško igrati i većim reprezentacijama.Ako nešto kontra kažeš odmah si im dušman.
sta baljezgas ti? citaj njihove novine i vidjet ces sam sta kazu o svojoj repki i utakmici. sami znaju da su losi ove godine
Ovaj je izgleda doživotni selektor u Hrvatskoj, kao Franjo Tuđman što je bio predsjednik.
zzaoo mi je obzirom na borbenost. pokazali su da igraci iz BiH mogu biti odlicni ssmo ih tteba znati motivisati voditi. to bi mogli imati ako angazuju Vahu kao strucnog savjetnika stabu. Onace cemo nataviti sa srednjevjekovnim igranjem iz osmanskog perioda.
Gospa selektor.
Nista ja tu nebi menjao, mozda pojacat Medjugorje 2x godisnje i kod Pape 3x godisnje prije vecih takmicenja
Daliću zašto se ne zapitaš zašto su Luka i drugi koje si mijenjao odugovlačili s izlaskom s terena? Zato je produžio 8 minuta, plus penal i odlazak sudije da vidi da li je isti bio.
Poso dobar, a para laka
Ne rise