Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec mu je odbranio penal u finalu lige nacija, ovo je drugi put..
Boli ih briga ovi nece propustiti nista od ljeta. Jos dvije utakmice i nazad kuci.
Zaboravlja da i 4 treeplasirane prolaze
Kao prvo ono nije ni bio penal ne znam ni sta se raspravljate oko toga
On je mogao zabiti gol, mjesto toga se onako baca. Uzas.
Bice bolje u iducoj utakmici
A nasi na plazama. Zasto se znojiti, kad mozes partijati
Nice bolje u idicoj utakmici
Otrest ce vas Albanci, nosili su se dobro sa Talijanima, a oni igraju slicnu igru kao Spanija, koju vi niste mogli niti jednom ugroziti
Pokojni Ciro bi ovo demolirao,sinko moj.
A Dalic se sredio ko ministar,konta bice penali
Hahaha,pa sto izadje zlatna lopta u 65 minutu? E svasta...
Razvalila vas je Spanija,da valja.Rastavili vas ljudi na fabricke postavke,oducili vas od fudbala. Koji ret**d moras biti da glumis penal kod cistog gola.
Svi albanske zastave kad budu igrali protiv Albanije
Zamisli da Hrvatska svako prvenstvo osvoji medalju.. Osvojili smo medalju 98 pa ispadali u grupama pa opet osvojili. Mi smo nogometna nacija za razliku od BeHa
Pola vas repke iz BiH
Ako pie iz Mostara i smatra se Hrvatom, onda ste nogometni narod, a ne nogometna nacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgubit ce te i protiv Albanije
Bosne nema ni na jednom natjecanju pa ne moe ni izgubiti
Ne seruzzkaj i sam znas da su i Dalic, kao i mnogi nogometasi is hrvatske repke porijeklom iz BiH
Za Albaniju ce biti promjena? Halalite evo sad ustao pa derem kafu i nisam odma skonto, jel to on ocekuje jos penala? :) drago dite, ideka u peMziju, bice bolje svima. Albanija ima da razvali Cro u prasinu.
Puno gledas filmove.
puno kave pijes
Ajmo a, pakujte kofere. Bitno je da nista ne zaboravite....
Ostarilo se! Hrvatska je imala strasnu ekipu 10 godina, ali kroz tih deset godina su igraci po logici i prirodi svari ostarili. Zemlje lige 5 se bre oporavljaju kod smjene generacija, ali za ostale je to tezak i dug proces. Dok su Hrvati kreirali kao bakice svoje napade, Spanci brzim kretanjem i igrom u dubinu suvise olako dolazili u prilike za gol.
Druga stvar, cijelo vrijeme se moglo vidjeti da strana po kojoj se kretao Yamal je uvijek bila protona, ogromna rupa/ nepokrivenost tog dijela terena i tog igraa. Gvardiol je tu zakazao.