Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost nije samo do trenera, Velež nema kvalitetnih igrača. Jedini za kojeg iole se može reći da je igrač je Oreč - ostalo trube.
Pa nije baš jedini. Dodala bih Hrkaća i Hadžikića. Trenutno neka top trica Veleža.
realno, raspad sistema. borba za opstanak, i to teška
dugo je izdržao
Znam da je nevjerovatno,ali zelja je Baka Sliskovic...ako je mogao biti selektor reprezentacije,zasto ne i trener Veleza,a i bez angazmana je.Izuzetno cijenim ljudske kvalitete,o nogometnim da i ne govorim...ipak izgleda mi ovo vise kao zelja!!!
Čovjek izgubljen kao onaj studija što je Želju vodio tri kola ,dobar potez uprave,Mulalica dovedite
Pa izgubili sunod bolje ekipe i jos su dobro prosli jer je Zeljo trebao bar jos 3 gola postici
Ostani Canadi,neka te ba djece mi
OU OU OU JESAM ZGODAN ALLAHA MIIII
Vjeruj bolje da ispadnu. Slušaj moje riječi i sarajevo i željo pogotovo i široki i sloboda će da prodišu
Ostani Canadi
Sljedece kolo Sloboda daje otkaz onom svom mamlazu...
ovaj Niksic gdje god zastao haos je napravio,u svojoj kuci,drzavi,klubu...
amar osim je slobodan :D
Njega iz trosjeda ni kran više ne izvuče..
Pa ja bih ga otjerala samo zbog nepristojnog razgovora sa navijačima. Novinar stoji ispred njega i čeka izjavu a on se raspravlja sa navijačima. Promjena trenera jeste bila potrebna ali pitanje je koliko je to suštinski problem. Mislim da je do igračkog kadra najviše i da Veležu treba par kvalitetnih igrača, prije svega jedan dobar napadač.
Uprava se pere, ovdje nije problem do trenera nego uprave, a nemamo odgovore.
Bolje ovako odmah na početku,ako već nije za njega ovo,mislim odstupi na vrijeme što je i pametno.Najbolja bi opcija bila Slavko Petrović,taj čovjek traži disciplinu i rad,čisti njemački sistem kod njega svaki igrač ima svoj bilten šta je dobro napravio,a šta je oogriješio.I obavezno vratiti Pršeša u prvih 11.Slavko je prava opcija,kad već gosp.Slišković ne želi da ima veze s Veležom.