Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savo je dobar igrač bio, dobar je čovjek, a možda i trener. Ali savo je izabrao da igra za Srbiju, dok jedan Barbarez koji je ginuo za BiH i kojeg navijači priželjkuju već 15 godina nema mjesta i prilike. Zago bojkot!
Zašto nismo prvo pustili Barbareza jedan period, da vidimo... Ne, on nikad neće vodit reprezentaciju jer je PATRIOTA!
Neka nam cetnika nismo bolje ni zasluzili
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cirkus od saveza. Svakih par mjeseci, novi selektor. Isto kao da je sezonski radnik, a ne selektor. Za godinu ili dvije, neće biti trenera sa, koji nas nije trenirao. Ko ima živaca da se bori sa Misimovicem i ostalom bagrom iz saveza.
Bili su se uhodali, sad sve naopako, nece niko da se trudi, vamo pare slatke
Ma dzabe sve , sad je kasno
Ljudi moji jel ovo moguće.
nažalost, moguće je
Nema veze tko ce biti trener jer nije do njih, kvaliteta igraca je nula i sve dok se klubski nogomet u BiH ne popravi, dok se ne pode ulagati u mlade i sustavno raditi s njima nece ici na bolje
To su ti spektakularni rezovi....Bože sacuvaj.....PONIZENJE!! Neka je sram i stid Bosnjaka koji sjede u upravnom odboru i glasaju za ovog !
Od 11h bojkotujem repku . Igraci misevi. Niko da progovori i stane uz Kodru . Savez napolje.
Bosnom behar probeharao mene život razočarao....
Ne može Barbarez koji se uopšte ne bavi trenerskim poslom,ali je Ibisevic idealan kandidat
Ibiševiću malo falilo da uzma trenirat Chelsea. Ne kocka ne pije klana 5 vakata ma isealan.
Da vaha dodje bilo bi sve isto. I savi su dani odbrojani, kao i svakom slijedecem. Pratite klupski fudbal, repku zaboravite.
a koji klupski fudbal druže... ovaj jad i čemer
Čuj Kodro jbt. I dalje ne mogu da vjerujem da je neko tom parmaku dozvolio da bude trener repke...
Neka Covek proba,
Da jedan Ronhil na sve moguće načine ruši državu a da njegov pulen Vicko isto to ne radi od reprezentacije, pa pogledajte samo od kad je Vico preuzeo Savez da je euforija navijača drastično opala, savez mora dati ostavke
Moze on biti humanitarac ne znam ti kakav al to ne mijenja činjenicu da je on četalj koji bi rado opet po Bosni kao i svaki radio zlodjela..Tako da bojkot agresora na drzavu koji su do juce pucali po nama a sad su kaooo prijatelji. Ne zaboravite opet bi ponovila bagra isto sve !!
Nikako nemoze bit losi od Bazdarevica i Hadzibegica,. Dati Savi puno podrsku. Sretno Savo!
Vezano za "bojkot" reprezentacije,karte za Portugal (neovosno ko je selektor) su "planule" za cca 30 minuta... Potvrda da je kupljen "zapad" je stigla tek oko 18:00 sati... Dakle,16.10. uživo na "Bilinom Polju" gledamo portugalske "čarobnjake",pa ako naša ekipa pruži dostojan otpor,za publiku će biti od perifernog značaja da li je selektor Kodro,Milošević ili neko treći,sasvim sigurno... Ako se ekipa konsoliduje,imamo neku šansu u baražu,sasvim moguće...
Vico jesi ti to?
Kad ti bude ta utakmica sa Portugalom na tribini će se čuti samo zvuk tišine i pokoja ptica, mogu misliti sramote i kako će onim iz Portugala izgledati prazne tribine a nemamo zabranu navijača od UEFE, sramota jedna ali istrajni biti i BOJKOT UTAKMICA DOK VICO I MISKE I KOMPLETAN SAVEZ NE NAPUSTE