Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je trn u oku bošnje
Ko ta divna Srbija ta humana zemlja u kojoj nema trunke nacionalizma fašizma koljača ubica silovatelja neizručenih, ta divna zemlja koja spaja svoje susjede a ne dijeli, ta divna zemlja koja nema na svakom ćošku grafite ratnim zločincima, ta divna zemlja koja nije napala divljački zemlje u regionu al napala prvo kad je pokrala sebi svo oružje JNA zato što su mala jajjjjaaaaa u srba
Mitomanska nacio sta rece??
Dragan Stojković Piksi legenda našeg fudbala, gospodin od glave do pete, takođe i kapiten Dušan Tadić. Sretno protiv Brazila! Biće teško, ali se nadam pobjedi Srbijanske reprezentacije.
Srbija,jedina ozbiljna zemlja u regionu...
Volio bi da Brazil razbije Srbe nije da ih mrzim nego sto su umislili da ih niko ne moze pobijediti. Eto vidjet cete da ce se i Kamerun ukljuciti u borbu za prolaz. Ni Svici nece biti lako uglavnom biti ce zanimljivo.
Ekipa Srbije nema adekvatne igrače u odbrani koji mogu parirati Brazilskim napadačima , i tu se priča završava , a i sa druge strane neće kondiciono moći izdržati napade Brazila i njihovu brzinu.Ne nadajte se džaba pozitivnom rezultatu za Srbiju , realno sagledajte situaciju.
Realno Brazil Srbija bi se moglo pogledati.Najbolja tekma dana.Vise se nista ne zna ,nema favorita. Da znam da nece ovi nasi sumari sa 3 prsta uz uzvike noz,zica srebrenica i rafalima iz golf 2 proslaviti eventualnu pobjedu,navijao bih za komsije.Ali ovako sam neutralan.
Veceras.Orgije nad srbijankom +18. Gl.uloga-Neymar Sporedne uloge-mitomanska nacija
Vjerujem da će nogomet biti zanimljiviji danas nego na utakmici između Hrvatske i Maroka.
opet je bh telecom ispao fer i nijednu utakmicu ni srbije ni hrvatske neće prenositi,a oni koji ih vole gledati ne plaćaju rtv taksu,a bh telecom je otkupio prava u ime bhrt-a jer se išlo na to da bhrt odustane od prava prenosa
Ajmo KARIOKE !!!!
Samo da bude dobra tekma za gledat ostalo manje više na stranu.
Sve sam priipremio da zdušno za Brazil navijam i normalno utakmicu ću gledati na HRT2
pa valjda Portugal igra u 17 h, pogledajte malo bolje
Niko ne smije da vas bije sem Brazilske reprezentacije
Strašna ekipa u Brazila strašnaaaaaa
Sretno Srbijo! Teska ali interesantna tekma.