Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba pare, džaba sve, plastika klub
E moj Ismire, da imalo volis ovaj klub otisao bi iz njega bez da ti iko rijec jednu kaze. I poveo sa sobom svoje duphelisce. Kako ba mozes gledati da upropastavas klub iz godine u godine, a govoris da ga volis.
Igrači dođu i igraju preko neke stvari, znaju da imaju dobra primanja kako god bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAHAHAHAA NAS REAL MADRID
Može i gore, vidi Čelik iz Zenice 🤣
Pa,i Real Madrid mora nekad izgubiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŠampiNJoni
Mocni rozmanovi momci.
Otjeras Vrancica, Baltu, Serbecica...i kao bolji su jurladzija, dzurickovic, i jos kvazi neki fudbaleri koji nisu mogli igrati u sloveniji, hrvatskoj.. igranje menađera
Jad i čemer
Ma jbo ovu tekmu kad nasmijemo djete dovesti da gleda zbog ovih huligana
Ne seri. Na istoku i zapadu nema incidenata koji mogu ugroziti dijete.
kada će Uprava početi dovoditi ozbiljne i provjerene igrače? postali smo poligon za oživljavanje karijera!!! napominjem da je željo prošle sezone završio poziciju ispred sa 5x manjim budžetom.
nema članka o terorističkom napadu pitarskih islamista na igrače širokog? jal iz kasabe... ono kad ljudi da nauče da sve džaba dobiju pa sve što dirnu i s*3bu. koji je to uspješan sportski kolektiv iz kasabe? onda im smeta kad netko unatoč opstrukcijama i podvalama bude uspješan.
Bice bolje..
Treba se odreci ovih navijaca koji gadjaju protivnicke fudbalere.
Probajte sad sa Saudijcima, extra rade...
Ja sam navijač Zrinjskog i drago mi je zbog toga što ste se ufurali da ste Real Madrid a sve gori i gori a u drugu ruku mi je zao jer bez jakog Zelje Sarajeva Veleza Borca nema ni jakog Zrinjskog.... Preduvjet za uspjeh u Europi je jaka liga a mi samo gledamo kako da susjedu umre krava
Zar nisu mirni i gostoljubivi domaći huligani na kraju utakmice gađali petardama igrače?
Ono nisu navijači, nije ono navijanje ono je vrijeđanje
Motaj kablove
pa doklen če više taj vico zabijat golove šampijonskom njanjajevu u ovoj nereglarnoj lizi