Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer i po igri i po ponašanju. Čim je došao izdvojio se nekako po brzini, maštovitosti na terenu, borbi. Ponosni smo što te imamo, Amare.
Imamo dobrih pojedinaca i siguran sam da ce vremenom biti bolja igra. Treba dati vremena i selektoru i momcima
Kada nogomenti savez dovede iskusnog i uspješnog selektoea tada se mozemo nadati al sve selektroe kao i Barbarez poceli trenersku karijeru preko naše repke niti iskustva niti trofeja
a pogotovo Vici dati vremena
pisite nam o ovakvim momcima, manite nas starleta koje bi se a da n udje
tako se postaje general
Momak se je zrtvovao igrajuci poziciju koja mu ne leži ali nije rijeci rekao a odugrao je korektno. Svaka tebi cast. Nisi jajata ko neki koji su se prepali Svaba, Madara i Holandeza pa izmisljaju neke povrede.
Pošteno. Svaka tebi čast.
samo nemoj da Dzeki i Vici stanes na Zulj
Tako je brate taj stav nam treba
Krasnici smo mi jaki ko Beton!?
Niko od igraca da podrzi Ahmedhodzica i kaze javno da nije uredu da mu se pisu onakve stvari. Od svakog grba je bitnija familija pa onda ostalo.
Valjda i igraci znaju ko je i kakav je Anel zapravo. Bosna iznad svih!
niko ne smije da pisne od Dzeke i Vice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dedic ima pobjednicki mentalitet. Svaka Cast!
budućnost nase repke
Polako i tebe ce vređati. Kad budes podrzavao neke boje lgbt, ili ako imas neku zenu iz afrike ili ako ne budes igrao vise dobro, pa ces i ti imat problem kao Anel. Ovo su ljudi po zadatku. Ovaj narod, svi oni su ko Bozo, prije hdz sad sda. Kako vjetar puse tako oni zive ovaj zivot...
Ja sam ubijeđen da ćemo za godinu - dvije imati respektabilnu reprezentaciju. Čak i za malog Ahmethodžića ovo je velika škola, nadam se da će Dedić, Ahmethodžić, Bajraktarević i svi ovi mladi momci biti ponos naše države, a Barbarez drugi Ćiro.
Ovo ga malo Anelu meće :)
Zasto.neki.igraci kod himne ne stave ruku.na srce.Naravno slicno je i na klupi u strucnom stabu. Izgleda da nije grb iznad svih
On se dokazao da voli svoju zemlju!!! A ima tu još momaka koji ginu za dres...Katić i Vasilj za pohvale !!!