Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad niko kao Del Piero !!!
Polako ljudi,pa momku je tek 22.godine
Sa 22 godine Pele je imao 2 zlatne Boginje i bio najbolji igrac svijeta. Sta je sve Messi bio sa 22 godine tesko je nabrojati. Porediti Pogbu sa Platinijem, Zidaneom, Del Pierom i sl. Bilo bi neozbiljno.
Dobar je Pogba igrac, ali nisu trebali Vidala prodati. Kakva je to igracina, steta
Vidal je sam trazio da ode i klub je rekao da nikoga nece da drze bez njihove volje
Jebo te broj! Ako si kompletan igrac nije vazno koji broj nosis!
Jedan je Juve, jedan je Del Piero, jedan je Nedved, jedan je... https://youtu.be/LIRqgirHcfI
lopovi
A zašto tako nisi kritikovao Teveza, on je prvi nasljedio tvoju desetku ili je možda sad proradila sujeta jer znaš da je Pogba vrhunski igač, jedan od rijetkih koji bi te možda dostojno zamijenio i tako učinio da se manje o tebi priča..
Mozda i jest,al klix nije objavio, kako ces znati ????