Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momcino,za nasu BiH..
Možda budući Džeko
ne, fali tu dosta kvalitete. Nije los igrac, moze postat solidan igrac ali Dzeko je drugi svijet. Mislim da dugo necemo vise imati takvog napadaca. Dzeko je po meni u najboljim danima bio medju top-7/8 najkompletnijih napadaca u Europi.
Na prvu i veoma banalno procitah da mu se ispunio "djevojacki" san. Ako ako.
Djecko ti si zasluzio poziv.
A daj... Nosiš dijete 9 mjeseci u stomaku da bi ga na kraju nazvao "Ermedin"!? Zvuči kao neka vrsta daždevnjaka iz vijetnamske džungle...
Ok Džemaludine! 🤣
Sta jest jest
sve ostale floskule vec bile zauzete? bujrum momcino, samo udri.
Mani se Demire igraca iz ex-Jugoslavije. To je propala drzava i to su danas za nas, sve stranci Sa njima nas nista vise ne veze, osim slicnog jezika.
Bundesligu treba ugasiti, propalo takmičenje. Premiership i Premijer liga BiH rule. 💪
Nece te marioneta NS BH pozvqt jer je ispunjen nacionalni lljuc iz reda Bosnjaka...tako ti je to zato nam je repka nikad losija jer se prvo gleda nacinalna zastupjenost,podobnost,pa tek kvalitet i sposbnost... Pljuc NS.
Rahmet ti duši Ramize, legendo ferhadije