Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko treba dobiti minutazu barem od 55. minute to je mali esmir jer je jedan od rijetkih koji igra bez pritiska a gine za svoj grb. Pametnom je dosta da shvati i to je to.
Ovaj Sergej ubleha teska od trenera, sa stomacinom nesto grana rukama a uvodi najboljeg tehnicara u 84 minuti a zivi bilo pa vidjeli isto ce i protiv Mađarske
Kad god se Barbarez pojavi počnu se redati komentari UZP kato li ba na... Naprijed Barbarez. Ne mogu te stašeU mrziti koliko te mi možemo voliti...
Nama očigledno nedostaju kvalitetni igrači, a ponašamo se kao da nema mjesta za mladog igrača koji bi sigurno dao više od većine tima. Ušao je na deset minuta, jedva dva puta dotakao loptu. U BiH je uvijek ista priča "ima vremena, mlad je". Ako neće igrati sada, kada će? Yamal ima 17 godina i igra sve utakmice. Naravno, Bajraktarević nije Yamal, ali nismo ni mi Španija.
Pa ja kad sam bio mlad imao sam nekog talenta,i sa 16 godina me pozove trener Igmana sa Ilidze da igram sa prvim timom,znaci bio sam brz,dribling solidan i onda me svaku tekmu stavi na klupu ,3-4 tekme tako i ja se razocaram i kazem sam sebi nisi ti za fudbala i odustanem skroz...nadam se da Esmir nema moj luzerski mentalitet i da ce se izborit za svoju minutazu i karijeru,jer ima podrsku i familije i navijaca,ja nisam od nikoga nazalost.
Halo Kokosari i stašeU do jucer ste primali sa Savom 4 komada od Luksemburga, do jučer ste primali na poluvremenu u Zenici 6 komada od portugala. Sad vam ne paše nernešeno od Mađarske u Mađarskoj I 2:1 protiv Njemačke.Halo Maj Mu Ni.....Lepo vam je još poslije debakla Sava pričao? Ko nju ž dine
Barbarez mozda nije najbolji selektor kojeg smo imali. Medjutim, nikad ni jedan Nas selektor nije poceo, a da ima na raspolaganju u pocetku samo ovako najjace reprezentacije svijeta za protivnike. Ciro jeste bolji, Ali protivnici su uglavnom bili Estonija I Armenija. Pape jeste mozda bolji, Ali protivnici su uglavnom bili Litvanija I Latvija. Hocu da kazem da kad krenu kvalifikacije, imati CE mo za protivnike I slabije reprezentacije od Nas I bice to sve ok.
Borimo se ko lavovi. Malo,malo,pa riknemo.
Mali Esmir je dosao kao pravo osvjezenje za reprezentaciju.Kad je usao prvi put vidjelo se baratanje loptom,pregled,dribling,asistencije.... Predobar igrac,medjutim pravi se sad cudna situacija.Svi insistiramo da ga Barbarez uvede od prve minute.To sad moze da napravi odredjen pritisak psiholoski na malog.Ocekuje se puno od njega,a sta ako ne bude na tom nivou?
ESMIR BAJRAKTAREVIĆ OD ORVE MINUTE!!! PUSTI MOMKA BARBA JER MI TI ŽELIMO,NAVIJAČI!!!
Meni se cini da se euforija oko repke polako vraca, hvala Barbarezu spahi sto fakat ginu da to povrate.
Dobro smo igrali, fali iskustva i vise dobrih utakmica i bar jedna pobjeda da momci podignu moral na veci nivo, vidim da se svi trude na terenu i to me raduje, greske se dogadjaju i nisu ih imali puno, nadam se jos tacnijim dodavanjima sa manje straha i vise sigurnosti, mogla bi ovo biti jedna dobra reprezentacija u skorije vrijeme ako budu poslusni kao do sada, kvalitet ce doci sa zalaganjem
Stuttgart veceras sam igrao u Zenici,vala ako ne prodaju ekipu zajedno sa Demirovicem i Undavom u napadu osvajaju ligu za godinu ili dvije !!
Polako, treba nastaviti, ipak su ovo sve prejaki protivnici. Ovom pristupom se nadati dobrim rezultatima u kvalifikacijama za svjetsko.
Konta ovaj udav na kakvom ste vi putu na makadamu
Dobar Demirovic, pitanje je vremena kad ce golovi krenut i za reprezentaciju. Samo previse agresivan tamo gdje to nije potrebno, i sam faul na kraju za drugi zuti potpuno bespotrebno.
Momak je dobro rekao. Igrali smo borbeno