Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam za Denisa sviju mi. Extra potez svaka cast. Sada pojacanja.
Sad je do pravih navijača Želje. Ako dopuste da drogeraši prave probleme kako bi se vođe navijača ugradile u procenat od prodaje karata, niste ništa napravili
Odlican potez. Denis veoma perspektivan trener i zeljan uspjeha. Dino je bio prelazno rjesenje i to svako zna i nema tu puno rasprave i svi znamo da interes kluba mora biti iznad svakoga pojedinca. Dini hvala ali idemo naprijed jer to nam je potrebno kao klubu. Spominje se veliki bum a to je dolazak bivseg kapitena Sarajeva u Zelju. Lako je pogoditi o kome je rijec.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A šta je Dino trebao da napravi pa da ostane???
Pa nije mogao nista drugo, doveden je samo kao prijelazno rijesenje i zato sto Denis nije htio tada da preuzme nego na kraju sezone. Hvala Dini ali on jos malo ima 70 godina i nije on neko za duge staze.
Da osvoji Ćempijon Ligu.
užas, pa šta je trebao Đurbuzović da uradi, da bi nastavio započeti posao ? Sramota , tako smo se zahvalili i Sablji, i Adžemu, pa smo vidjeli šta nas je snašlo.
Bože sačuvaj! Doveli smo ublehu opet i trebaće nam novi trener za nekoliko kola. Frajer je vodio Široki i samo jednu utakmicu uspio pobijediti prije otkaza. Vodio Posušje kome se štimao ulazak i o PL iz osam kola 5 bodova i otkaz. Vodio GOŠK kome se isto štimao ulazak i koji ga je otpustio nakon nekoliko kola u PL zbog loših rezultata. I onda je opet vodio Posušje. Ja ne znam u šta ovi naši gledaju, dovoljno je izvikati trenera po medijima da bi bio trener želje.
sta se zalis pa znao je on gdje ce doci i vama se stimao opstanak u PL :D
Sljedeci out Djurbuzovicu kad te zovnu da im spasis g...., posalji ih gdje treba!!! 😏😏😏
Eto ti moj Dzurbuzovicu pa ih ti opet kad zagusti vadi iz belaja to ti je Hvala....
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Dino i Omer su zaslužili više, trebalo je probati ljudi su željni posla ,Omer se toliko dao, glup potez ,dati im premije za odigrano i godišnje za zapad xa gledaju sta se desava
U Želji samo samo najtvrdji Manijaci znaju ko je najnoviji trener ove sedmice.
Extra. Sretno nam svima💙💙💙💙💙
Extra. Sretno nam svima💙💙💙💙💙
Dobri potezi ,ajmo igracki kadar ojacati sto bolje.
Extra trener samo ga trebaju pustiti da radi,i da mu se niko ne mjesa i bice Zeljo opet u Evropi
i opet popišaše najvjernije klubu .Dino je trebao ostati kako god. kad bade kestenje iz vazre dobri su,kad se kesten ohladi kraj. fuj
Dino to zna, i on je tu za to.
Borba za opstanak opet
Nadaj se
Odlican potez. Denis veoma perspektivan trener i zeljan uspjeha. Dino je bio prelazno rjesenje i to svako zna i nema tu puno rasprave i svi znamo da interes kluba mora biti iznad svakoga pojedinca. Dini hvala ali idemo naprijed jer to nam je potrebno kao klubu. Spominje se veliki bum a to je dolazak bivseg kapitena Sarajeva u Zelju. Lako je pogoditi o kome je rijec.
Zar vam nije dosta nasih otpadaka ? Kanite se igraca Sarajeva vidite da mi ne znamo.
Veoma sam razocaran i ljut poslije ove izmjene u klubu. Nemam nista protiv Corica, fantastican je covjek. Ali trebao je Dino ostati cijele nove sezone makar. Znaci nemam rijeci