Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to samo gromada i velicina od covjeka, bordo drug.
kako onda ima obraza nakon svega i dalje slati pozive Vrsajevicu i Sunjicu a kad treba neka zvijer od igraca da igra za nas kao npr Seferovic ili tad Hajrovic onda govori : "potpuno je normalno da igraju za Svicarsku". eto ako je potpuno normalno to, je li onda i potpuno normalno da nam Vrsajevic igra tolike utakmice? Prvo smo se patili sa Vranjesem kojeg je Samaras saltao kao nikoga u one dvije utakmice, pa se srecom povrijedio. ali evo sad avdije tu
buraz ja jedva cekam da se vranjes vrati nije on tolika truba
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma Pape je legenda neka prica ko sta hoce. Hvala mu na lijepim trenucima kao igracu, a hvala i kao selektoru sto cemo nase napokon gledati na jednom velikom takmicenju.
11. da je homoseksualac
u-zap, da ti je bilo ha? da ti ga zabije u-guz ?? hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znal safet pecat skobalja na krivaji?
Safete ZADNJI VEZNI Safete. Safet Spušić se očito drži devize ''Sušić kontra svita''. Volim Bosnu i reprezentaciju svim srcem, i srce me boli jer vidim da Spušić lagano uništava sve ono doblo što je krasilo reprezentaciju. Od najefikasnije reprezentacije došli smo do toga da jedva dajemo po go na utakmici. Sve je to igrom slučaja povezano sa ne igranjem Elvira Rahimića (zadnji vezni). Kad se gleda igra naše reprezentacije onda se čini kao da zadnja linija i ofanzivna linija igra na različitim stadionima. Nema protoka lopte, a svaka oduzeta lopta protivnika je gol šansa pred našim golom. Safete Spušići, ako nemaš mu.. da ostaviš Misimovića i Medunjanina na klupi onda i nisi za trenera. Bez zadnjeg veznog i jos jednog trkača u veznom redu (podsjetimo da su Pjanić, Misimović i Medunjanin igraci koji se više vole uhvatit za glavu nakon loše akcije nego li potrčati nazad da spriječe kontru). Veliki treneri brzo uvide greške u taktici, Spušiću to očito ne ide i kada mu svi ukazuju na to.
da nije Slovačka raspala se u ovim kvalifikacijama i prosula neke bodove na početku mi bi i za baraž bili kritični,nego sve se poklopilo i prošli smo kvalifikacije kao prvi..Zasluzili smo mi taj Brazil zbog ona dva baraza ali kazem SUsic igra istu formaciju sa svima,ne smije da ostavi igraca na klupi koji ne igra dobro znaci nema autoritet,zatim kaze oni koji ne igraju u klubovima nece dobiti poziv pa onda poziva Pandzu dok je bez kluba,Zahirovica dok lijeta po klupama Bjelorusija/Rusija,MIsimovic koji je u Kini,a prije toga kaze za Muslimovica da ga nece pozivati jer igra u Kini itd..Prvi put kada sam vidio da nema onaj štih za taktiku je protiv Francuske drzi Hasagica na golu koji je povrijedjen i u drugom poluvremenu ubacuje Begovica,gubimo izmjenu jednu,a Ibisevic na klupi..
Bio sam u Portugalu na revans utakmicu baraza, na kraju prvog poluvremena smo bili u igri, u 2-om poluvremenu nije imao ama bas nikakve taktike, tu smo utakmicu izgubili i prije nego sto smo isli u Portugla (Ibisevic nije igrao).
Pape je reprezentaciju "odveo" u Brazil i tu se sva priča zavrsava
Gigant!
sajo je vrh..
molim autora teksta "deset stvari..." da pronađe i napiše i jedanaestu (negdje u arhivi "Avaza") - šta je ljubomorna gromada rekla u vrijeme selektora Ćire - da ne bi BiH gledao ni da mu dođu igrati u Pariz, gdje je tad i bio
Je li ovo tačno ili su to špekulacije novinarske?
Zavidovicka mamba :)
11.Voli Vršajevića
Kao igrač odličan,a kao trener nema dovoljno znanja..
Pa ja i nisam trener,a i vise je do igraca
Ja sta im je radio, sve ih na cevape poslao.
Ma seljačina svoje vrste.Jeste se on sa BiH plasirao na SP,ali ruku na srce u ovako slaboj grupi bi prvo mjesto zauzeli i Alija Braco Hadžiosmanović i Abdulah Ibraković P.S.HVALA DEBELOM RONALDU ŠTO NAM IZVUČE ONAKO LAGANU GRUPU
pod 11. jedini trener koji i protiv Argentine i protiv LIhtenstajna igra sa istom formacijom na terenu,meni to pod 11 dovoljno..
PAPE BORDO DIV
Za sta sluzi ovaj text...da zaboravimo na Argentinu...na Slovacku i koju smo jedva dobili,na Litvaniju koju smo isto tako jedv dobili...da zaboravimo da je Safet doso na sve gotovo,na sredjen savez,formiran tim...,da je imo najlaksu mogucu grupu(sjtite se proslih kvalifikacija sa istim i timom)...da to tada nije htio jer je imo poso u turskoj...da nam igraju velemajstori iz hnl-a,vrsajevic,kvrzic,sunjic(ocekujemo i nove)...da nema muda progovoriti Dzeki sto kasni na pripreme,sto ne trci...da jedno prica a drugo radi...govori kako ce pozivati standardne,kako nece pozivati Muslimovica jer igra u Kini...itd...itd...da je sa taktikom u belaju dibidus...i na kraju da je jos dobar trener ko sto je bio igrac mozda bi se necem i nado...