Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo Hrvatska, navijam za vas iz BiH
bgm razmontirala spanija susjede
Hrvati najvie profitirali raspadom Juge. Najljepsa obala na Mediteranu, EU, pasos 15 u svijetu, srebro i bronca na SP, a mi zaostali u ratu. Makli se nismo realno
do vas je
Za nas u BiH nebitna informacija
Hahahah
Nek gledaju i budu ponosni na svoje igrace kad mi vec ne mozemo na nase manekene.
Hajmo nai...Italia
zaboli glava citajuci ove komentare na klixu nako sto je ai ukinuo slova sa kvacicama..katastrofa.. ovaj klix stvarno ima lose moderatore
Idemo Hrvatska!
Nikada ovo nece biti hrvatska ni srbija cisto da olaskam vlasniku ovog portala.
Koji negativni komentari Boze sacuvaj to se dogada s ljudima, kad je Bosna igrala dodatne kvalifikacije navijao sam za vas svim srcem, jer sam htio da idete na Euro, i koliko znam mi svi u Hrvatskoj su pruzli podrsku, ovdje vidim samo neku mrznju cak i u sportu.
Ma svaciji portali su isti. Samo drugacije obojeni. Vjeruj vecina ljudi su normalni i navijaju za komsije. Sretno Hrvatskoj nek pokaze da se na Balkanu zna igrat fudbal!
Nije mrnja ve ljubomora! To je bitna razlika.
Vamos Espana!
eto miran budi.! Sretno susjedi !!
AI je sveo komentiranje na Kliksu na nivo haiku poezije.
Sa e Srbi razvit zastavu 120 metara samo da je vea
Test iku ovo paa moj ale na io
Piham ga i AI nannaru mu i