Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angel Di Maria 2 brzi od prosječnog pokretnog lifta u Bosni i Hercegovini. Poslije svake obustave trake, Di Maria postigne gol sa ivice kaznenog prostora.
Ljudi profi nogometasi zaradjuju milione. Njima je let privatnim avionima trosak kojeg skoro da ni ne osjete. Nije to nikakvo prese.avanje. Zasto bi Dzeko sa familijom platio let u biznis klasi redovne linije kad za malo vise para moze iznajmiti privatni avion. L. Modric je isao privatnim avionom na produzenje ugovora sa Realom i vratio se nazad u Split. To je trosak od cca.25k€. Sta je to za njega?
Di Maria, prva zena u istoriji da potpise za Juve. Ravnopravnost medju spolovima !!
Kao da je iz svrakina elme mi
Kada ti žena određuje gdje ćeš igrati... Kao nekad Victoria Davidu Backhamu
divi mu tola, izet hajrović ima izglednije