Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni Costa vrhunski fudbaler da bi to mogao komentarisati.
Ima li većeg primitivca od ovog qrvinog sina? Kašalj u face novinarima pred kamerama prije mjesec dana...
A diego Costa se zna ponasati. Seljak obicni...
POTREBA ZA TERAPIJOM
A najjaca sorta su mi ovi igraci koji kao imaju nesto protiv trenera pa ga namjerno bojkotuju dok ne dobije otkaz. Zamislite da kod nas na radnom mjestu bojkotujes poso dok ti sef ne dobije otkaz...
@ForceIndia871919 umalo koštao chelsea titule kad su ga vrbovali kinezi, u sred sezone htio ici tamo, kad je zavrsio januarski prijelazni rok, lik igrao preko one stvari, a i prije dolaska Contea je htio ici iz Chelsea. I kad ga je na kraju Conte odhebao, onda mu svako kriv.