U srcu kluba
0

Dinamo na duel s Bayernom pozvao bivšeg igrača kojem je ostalo još dva mjeseca života

N. K.
Georg Koch (Foto: EPA-EFE)
Georg Koch (Foto: EPA-EFE)
Predstavnici zagrebačkog Dinama pozvali su na utakmicu prvog kola Lige prvaka protiv Bayerna svog nekadašnjeg golmana Georga Kocha kojem je ostalo nekoliko mjeseci života.
Koch je za Dinamo branio u sezoni 2007/08., a nedavno je dao emotivan intervju u kojem je priznao koliko mu je teško da se bori s rakom gušterače.

"Ima dana kada sam depresivan i glava mi je prazna, ali ima i dana kada bih mogao da porušim drveće. To ne može nikako da se objasni. Ne mogu da kažem kako će biti sutra. Ponekad sam uvečer dobro raspoložen. Legnem u krevet, a onda ujutru ne mogu da dišem", rekao je Koch nedavno za Sport 1.

Podsjetimo, ljekari su mu prije četiri mjeseca rekli da mu je do kraja života ostalo još samo pola godine, a Dinamo ga je zvao i na proslavu titule ljetos s tim što ovaj nije mogao doći u Zagreb zbog zdravstvenog stanja.

"Pozvali smo ga utakmicu, Osijek ili Rudeš u posljednjem kolu, uz proslavu titule, ali intenzivno se liječi, ima terapije i zdravstveno stanje varira mu iz dana u dan pa nije mogao", rekli su tada iz Dinama.

Ipak, Koch neće ni večeras biti na Allianz Areni, a trenutno stanje je također razlog.