Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pitanje novinara Sport 1 ,ko mu je trener od koga je najviše naučio Koch je rekao Enver Marić ga je naučio svemu što zna za nas u BiH je to lijepo za čuti ipak je to naš velikan...Možda je dobro pročitati tekst za razliku od copy paste novinarstva .
jeste primetili da kod nas u srbije nemozez komentar dati da nije po volji njihovoj, odnosno ako nemislis kao vucic nemozes nista bisat. Hvala vam bre bosanci sto imate slobodu medija, Ja sam prestao citati srpsko novinarstvo
kakav naslov ,da barem napišete TEŠKO OBOLJELOG BIVŠEG GOLUMANA
E čuj Rudeš da gleda.Pa zdrav bi obolio.
@Bosman345BH eto gledat fe propali celik, zelju ili sarajevo u ligi prvaka
Sve ispod čiste petarde će biti bruka i sramota za Bayarn.
Ovo će biti neviđena kantaža.
@PavelDurov, što i da bude? Sam uspjeh je kvalificirati se u Ligu Prvaka i izgubiti od giganta kao što je Bayern.
bas mu je do utakmice
Ta opaka bolest
Manite se patetike
Dobro je kad znas da ce ti ostati vremena koliko toliko...Mozes na vrijeme da sredis racune, itd...