Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo ako iko otidje to ce otici neki od tajne sluzbe placeni bandit...pravi hrvat nece sigurno...albanci su se borili u hrvatskoj protiv srba i hrvati im to nikad nece zaboraviti a jugofili nek se je...u ...albanci samo udrite ako neki dodje nije sigurno hrvat....
Nikakvih problema nece imati na prijateljskom Kosovu.Cak sta vise sjedice i pice sa domacim navijacima.KOSOVO REPUBLJIK.
Kak9 volim kad ovi teroristi s brda citaju ovo kevaru im smrdljivu.Kak9 pate za Rajvosa
Pa sipci i rvati su Braça.
Trebaju ljudi procitati tekst. Ne idu zbog onog sto se dogodilo u Atini a ne zbog straha. Albanci i Hrvati imaju dobre odnose
ako odu u licnom aranzmanu i kupe kao pojedinci ulaznice, jel se to pika?
cuj to ? Pa nisu i oni valjda cetalji pa da ne smiju na kosovo ?
Kada pricaju mogu da pomisle da su Srbi, pa da dobiju metak u glavu. Jedan nesrecni Bugarin je u Pristini upucan direktno u glavu dok je razgovarao mobilnim telefonom na bugarskom.
Sad nek stisnu i probaju otici, sad da vidimo ima li koji hrabar hehe
Mi ne zelimo konflikt sa albancima...albanci su se borili s nama rame uz rame protiv cetalja
e bas ce vas poslusati
Jedino da odu i razviju transparent KOSOVO NIJE SRBIJA