Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi njemci kad vide priliku da natrpaju ekipu do kraja to urade
Sta vas to cudi. Poznati su po tome da ako im se ukaze prilika da ce da vas zgaze. Reprezentacija im je pregazila Brazil ko parni valjak.
tako se i igra, jako do kraja..neki bi stali na 3-0 i vraćali loptu nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koliko god ekipa bila bez iskustva,ako si u ligi prvaka protiv koga god,ne mozes dopustit ovo
kako je Barcelona dopustila 2020 izgubit 8:2 i to na Camp Nou
Ma nije ovo nista novo. U Zenici te isto ceka. Mozda imaju milosti pa poslije 0-5 ce odustati. Sarajevo Atalanta 0-8, Gladbach Sarajevo 7-0, Litex- Zeljo 7-0, Linfield - Borac 4-0, Escaldes Velez 5-1, Zrinjski Vitorija 0-4. A ovo je BAYERN. BAYERN. Ljudi ubili Barcelonu sa Messijem 8-2. Jos nemamo ni jedan bh klub da igra tu Ligu Prvaka. Tako da besmisleno ovo ruganje prema Dinamu, kad mi nista nismo bolje, ama bas nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Isti taj Dinamo je za BiH klubove ko Bayern za njega!
Dobro smo prošli, dobro smo prošli. mogli su nas žiiiiik!
Ovo je znak da nam je neophodna superliga , tržište to traži stop uefa monopolu. Dosta je bilo raznih dinama zvezda sparti.
Opet su Pitari sampioni u gol razlici.
Nakon Hajduka ovakav udarac bi mogao presuditi Jakirovicu.
Ma jest se obrukao kako nije.Livaja poceo,Kane zavrsio.J..es Dinanamo bez legendarne brace Mamica.
Pa samo 7 razlike
Jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam, osam, devet
Fali Mamić kako god
praviće ga od blata
Pa nije ovaj Dinamo ni bio loš koliko je Bajern dobar a rezultat je Ok plus 3 gola su iz penala dali !!! Da je bio bilo koji drugi klub iz bivše juge bilo bi bar 12 golova u mreži
Ne može gore od prilike ovoe neke diname
Bez obzira na visok poraz, tako se desi ksd igraš na velikom takmičenju sa velikim pa Barca je dobila 8 a koliko Švabe vole puniti osjetili su Brazilci kući..Nek se Bilino pripremi
Blamaža nemila, ali i to je nogomet. Taj isti Bayern prije par godina satare Barecelonu 8:2 u gostima, a Njemačka dobije Brazila 7:1. usred Belo Horizontea. Bayern je bio drugoligaš dok ga nisu stvorili Čajkovski i poslije Zebec. Učiti, raditi, ulagati.
Ma bitno je da je Dinamo postavio rekord sa najviše primljenih golova u Ligi šampiona
Ovo je sramota majke mi
Dinamo je očigledno tu zalutalo
Teško je biti Kane. Toliko muke a nikad ništa osvojiti hehe
Kad samo zna iz penala ili Kad je sam sa golmanom