Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li neko od nasih klubova iz BiH prepisati recept od Dinama,svaka im cast,kakve skaute imaju,imaju i solidan omladinski pogon.A kod nas je politika samo da se uzmu pare od clanarina,a djecu zauzvrat nista nisu naucili.
Dinamo je defitivno sila na Balkanu, kako zbog rezultatskih postignuća tako i zbog škole fudbala. Mi Srbi iako smo tvorci evropske kulture i civilizacije još uvek ne možemo da im pariramo, iako su i Hrvati Srbi samo to još uvek ne žele priznati.
Imaju solidan omladinski pogon???? Prijatelju Dinamo ima jednu od najjačih/najboljih nogometnih škola u Europi... 69 igrača igra u najjačim Europskim ligama koji su ponikli u Dinamovoj školi nogomet, što ih čini 4. školom u Europi...
Mali je nevjerojatan talenat i treba mu što prije dati Hrvatsku putovnicu...a Hrvatskoj takodjer ide u prilog što je mali nedavno izjavio da mu se sviđa u Hrvatskoj i da želi tu nastaviti živjeti sa ocem. Ako se ovako nastavi razvijati bit će nevjerojatan igrač,nije da ga Brazilci bez veze nazivaju novim Neymarom.
@NajezdaIslamofila Auu...ali te deru kompleksi 😂,neka uživam čitati komentare u kojima pijenite,a nemoćni ste. Eduardo,Sammir su izabrali Hrvatsku koja im je sve pružila,vrlo vjerojatno će i mali ako mu se pridruži prilika. Ako je Mbape Francuz onda i ovaj mali može biti Hrvat.
Nase talente cete vidjeti na Zvezdama Granda, na tiktoku s divljanjem jadnih auta i u kladionicama
to nije ništa cudno, dinamo ima dobru nogometnu školu sa odličnim skautima tkd a ovo takodjer nije cudno, treba mu odma dat hrvatsko državljanstvo da imamo koristi neke od toga, ako je mbappe francuz, onda ovaj može biti Hrvat!
Tako se to radi, kod nas i danas ekipu kroje "treneri" koji uzimaju koverte od roditelja, a "skauti" koji rade za klubove u ovom uzrastu ne mogu prepoznati ni danasnji talenat koji ima Messi, a kamoli kad je imao 12 god...
Nista od ovoga, cim osjeti prvu erekciju, slast alkohola i kocke..ode karijera.
Malo mi se zavrtilo u glavi gledajuci ovo dijete.Skoro nehumano sta im radi.
sta mi imamo gorih prica mogli bi se zvat Tragivilajet.....
Jedna od najjačih fudbalskih škola u Evropi. Skauti želje i Sarajeva obilaze mejtefske turnire u potrazi za talentima
Da je ovdje doso rekli bi vidi kolisni je hvataj se ti mali knjige nema nista od tebe
Imamo mi svog Mesija, mali Arman Zulum je i bolji od ovog dječaka. Ne trebamo ići u Brazil po talente ali ne smijemo dozvoliti da nam kradu dragulje. Niko ne obraća pažnju na našu talentovanu djecu. Pogledajte na YT malog Armana i uživajte.
Popio si hrpu dislajkova, a rekao si ništa drugo nego činjenicu, pritom nosi nikog uvrijedio. Medjutim ja hocu. Kakve su spodobe ovi mongolsko-madjarski otpadi, to nema nigdje.
Brazilci su jednostavno predodredjeni za ovaj sport.
pa sad, moguće, ali... 25miliona u Brazilu zivi djecaka koji imaju ispod 18 godina od kojih je ogromna vecina siromasna i po citav dan su samo vani i igraju fudbala i idoli su im Neymar, Ronaldinho itd... Od tolikog broja njih, skontaj koliko ih ima talentovanih, a nije ni cudo sto se svake godine pojavi neki 'vanserijski'... Za neke druge drzave em fudbal nije toliko popularan, em roditelji ocekuju od djece da više uče, idu na neke dodatne casove..vamo ih samo pusti vani i tjt...
Dinamo će deset puta propasti dok mali napuni 18 vodina. Sve što je na nerealnim temeljima pravljeno mora se srušiti. Ipak možda mali prisane igrati za NK Dinamo 1945 u petoj hrvatskoj ligi.
Da da zato su nasi klubovi stabilni. Svake godine kupe po 20 vrhunskih igraca a o prodaji da ne pricam.
O kakvim 'nerealnim' temeljima pričaš, pizda ti materina pavijanska?! Pa jedini Dinamo posluje po načelu koliko se zaradi toliko se troši, država i grad nisu 1 marku dali zadnjih 25 godina. Tri puta dobili pohvalu UEFA-e zbog toga, dok su drugi opominjani jer se troši čak i iz državnih izvora. Malo se informiraj prije nego zineš, pizda ti materina pavijanska.