Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najozbiljnija ekipa sa nasih prostora mislio sam nakon ere Mamica da ce grohnut ko stara supa ali izgleda da sam se prevario i drago mi je da jesam
Ono sto je istina je da ljudi imaju rezultate kontinuirano vec godinama. To je klub koji ima i glavu i rep u pravom smislu te rijeci. Mamic mu jeste udario temelje ali evo vec godinama i bez njega uspjeh za uspjehom. Primjer za sve.
I ja sam bio ubjeđen da odlazak Mamića,znači kraj dominacije i u Hrvatskoj,a i slabije evropske rezultate.Ipak,već imaju mnogo ovakvih utakmica u nogama,predobro su organizovani,bar ako ih poredimo sa klubovima iz regije,tako da im se može čestitati.Nisu još prošli,ali sumnjam da če ispustiti ovakvu prednost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Azeri redali prilike i šta pravi Jakirović? 5 izmjena i prelazi na 3-5-2 i zatvara rupe u igri te kažnjava Azere. To je trenerčina.
to samo mozes napisati ti koji nisi gledao zvezdin mec, i ptice na grani znaju da je zvezda mnogo bolja na domacem terenu. zvezda ima bolji tim od norvezana, to ce i potvrditi. 2-1 je vise nego dostizno.
I jedni i drugi igraju evropu 100%, cak i R.S igra evropu samo zalosna 23% igra fildzan ligu
Samo neka zvezda ne prođe dalje.
Nema veze tvoja mamita ide dalje
Kako igra ovaj Baturina ovo je nenormalno
Što Kulenovic jos nije pozvat za reprezentaciju ?
Zašto bi bio pozvan reprezentaciju. Kulenović nema mjesta među prvih 11 u Dinamu. Kulenović je džoker sa klupe.
Qarabag opasan ,Dinamo konkretan,mocan.Imaju maestralnog Baturinu,dobro poslozenu postavu,klupu.I imaju najjaceg covjeka,gospodina,naseg Zeku!
Bravo Dinamo,svaka cast
Najveci na balkanu, standardni u evropi, svaka cast
Cc sto ti je sistem. Ovi postali ko Bayern, Real..postali standardni u LP
Sarajevo i Zeljo samo trebaju prepisivati od Dinama, nece bas rezultati doci preko noci, izbaciti sumnjive menadzere i poturanja igraca, zaposliti prave skaute samo u nasoj BiH, ali i Srbiji i HR mogu sastaviti tim za LP ili Evropsku ligu.
Norvežani su sabili CZV u golmanovo krilo. Videćemo da li je to zbog veštačke trave. Dinamo kaznio Azere za promašaje.
zvezdu je sabio trener svoim losim vodjenjemj a ne norvezani, u poslednjih 30-ak minuta je bilo obrnuto.
Dobar Dinamo kad im je 3 gola uvalio. Sjecam se da ih je Bajer Leverkusen jedva izbacio proslu sezonu u EL, odigrali 2:2 i 3:2.
Klub je iz Karabaha ali 30 godina igra u Bakuu, nisu se još vratili kući
Gledao sam Dinamo za vikend na tv-u vodili su protiv nekih 3-0 a moglo je biti 10-0.Igraju brzo , napadaju visoko i puni su snage, imaju sve što zahtijeva moderan nogomet.Zvezdu ne gledam :).Poz iz Tuzle.
Dinamo je institucija za balkan