Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj dosao da spasi klub... Pa dosao je jer je igrao za Leganes u kojem je imao platu 500000 u Barcelonu koju je vodio idiot i dao mu 4 miliona platu.
E svi vi sto ste se odricali plate kad su oni bili na dnu ste sada svjedoci kako se oni odnose prema igracima. Dok im trebas ruze cvjetaju a cim im ne trebas vise onda su nemilosrdni a ocekuju od igraca lojalnost. Govorio sam i onda a i sad, svako ko se odrekao dijela plate da spasava Barcelonu je napravio ogromnu gresku!!
Braithwaite maltretira Barcelonu
Crni Hebibović
Bijo sam u Danskoj radijo na bausteli. Pozvali me na neki parti. Haj sto moradoh sebi ponijet meze i pivo, i sto moradosmo platit danskom kolegi koristenje rostilja i WCa, nego iza po noći hoce ljudi da me kundače, jedna izvukog glavu i guzove odatle. Jebes Dansku
I Nuraga više tuče vola Šaronju od Mudonje. Jel to diskriminacija. A Mudonja samo jede.