Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u austrji i njemackoj skoro nema zenski iz afganistana ! U njemackoj najveci dio kriminalaca silovanja i ubistava cine afganci na 2. mjestu sirija irak
Oko 33 milijuna Afganistanaca se raduje,ono malo stranih plaćenika plače.
Vidim kako se kriju, osmjeh od usta do usta. Cijeli Avganisran se raduje i proslavlja, samo prozapadni mediji placu. Pokažite kako se 99,9% avganistanaca veseli i raduje na ulicama. Prikazujete samo aerodrom na kojem je 3000 državnih izdajnika i marioneta...stop kolonijalizmu je riječ koja odjekuje Avganistanom.
ebo im pas mater tkalibansku
povratak u kuhinju
...one kontale da su zavrsile sa serpama i kutlacom,kad ono prrrrcccc...kaci kopacke o klin i skidaj sudje sa tavana hahahahahahahahah...
Od plača nema ništa,dedo mi je izbjeglica iz Foče pričao mi je kako su bježali preko šume bez džepnog noža a kamo li makar stare puške iz prethodnih ratova koje su bile traženije nego hljeb a vama su Ameri dali raktene sisteme,u tim trenutcima ili te strah zaledi ili te gura da ideš dalje.Sve je do tebe.Čak ni naše žene koje su bile u tim kolonama nisu sjedile i plakale niti su paničarile a znale su kako bi prošle da ih uhvate.
Ugledajte se malo na Kurde
Pa gdje su vam očevi, braća, muževi, momci? Što padoste bez borbe talibanima pod vlast a sad kuknjava…
sad ce da budu karrane