Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Ajla, molim te prestani objavljivati ovakve postove. Ti trazis da te ljudi zahebavaju, pa se onda ljutis.. nije uredu
naguzili su oni oovo
Jos da nam direktorica zna reci kako do tog cilja, u dvije godine misli stici. A ne zna.
😂😂 ovi ko bakir nit trunke srama,odlazi razroka prikazo firaunko debilna
Društvo za "pohvalu" ¡
Jesu je potrošili Hercegovci
Cuj Mamici odbjegli? Oni su uvazeni juznobosanski businessmani, to sto ih Hrvatska politicki proganja, to je drugi par cipela.
Zoran isti George Clooney.
Ma da ovaj kliks voli pricat o lopovima
S ovom FKS moze biti najbolje al u pornicima
voli trojku oca'm :D
Proračunata lujka.
Odvratnije spodobe nisam vidio u životu.Fuj kakav ženski pogan 🤮
Mala se ispunjava maksimalno..a klub neka dudla...
Ovoj treba zabranit da se pojavljuje u javnosti sa izjavama. Ok ovom novom tajkunu vlasniku bitna iz nekog razloga al bruka klub dje stigne.
Radodajka Ayla, sretna i (is)punjena
Ma vala može pričati ko šta hoće ali ovo sa ovom na silu pričom o ravnopravnosti mi baš nema smisla. Šta će bola ona voditi klub tog kalibra. Mislim budimo realni, to je dominantno muški sport i ne znam šta je problem da ostane muški sport, što se mora to forsirat pa po cijenu kvalitete, znanja itd. Prejak lobi i meni apsulutno nejasna priča!