Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pobjedi onda je Srbin i Hrvat i cak Crnogorac. Ali kada izgubi onda je Cigan. !
Nasa Lana Pudar za dva dana nastupa na prvoj trci na SP u Japanu, niste se udostojili niti da objavite vijest da li je ziva i zdrava stigla do Japana! O ovom chetalju ste pisali 5 dana prije Wimbledona i tokom Wimbledona , svaki dan po 2-3 vijesti, hajd sto ste o njemu, nego o njegovoj zeni, dadilji, babi, qrcu, palcu, pisete i nakon Wimbledona, gotov pa svaki dan... Bas me interesuje koliko cete clanaka objaviti o nasoj kraljici, hebo vas smrdalj u stau
Imam i ja jahtu: kroz cjevovod ispod sahta plovi moja braon jahta.
Kad ce u Visoko......nema ga nesto
Vuče ga crnogorska i hrvatska gruda 😂😂....U srbiji se samo rodio....on je srbin kolko je arkan slovenac iz brezica 😂😂😂😂😂
Baš tako👍, ali premalo se to spominje. Ovu činjenicu treba uvijek i svugdje isticati.
raguž - naš hercegovac
Sta kaze jel i Dubrovnik “srce Srbije” hebo vam ovaj cetalj majku!!!
Taman sam se zabrinuo, vec tri dana nema vijesti o smrdalju, niti o njegovim bliznjim i daljnjim. A kakva mu je stolica jutros bila, zna li se sta?
Novinar Hrvat.
Dobro došao pravi sportista i veliki ČOVJEK
Ciganija prava teska poprilicna
sta neidemu se u espana
Jesu li i svi saradnici sa njim? Mislim oni o kojima je Dodik govorio da su teski upm i svasta jos da ne spominjemo sad.
Najljepše je rane tako liječiti
On je polu-Hrvat, normalno da ce kuci na more hahahaha ...... ciganija teska, rece neko.
Care izvini, al odavno tuplji komentar nisam procitao. pozdrav
@Lezve88 .... mama mu je Hrvatica, a otac Crnogorac. A on je Cigan - rece neko.