Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nas je najbolji dragi Đole...kao i ti . Nema šanse da daju titulu jos jednom Balkancu, pa i tebe jedva trpe, ali ne mogu ti ništa pa šute i trpe.
Busi ih Nole I iduce godine ,samo busi.
Oni, dakle zapadnjaci, smatraju da smo mi inferiorni ljudi, divljih i surovih manira, dok sebe smatraju moralno superiornim i kulturno nadmoćnim. Možeš se zvati i Nikola Tesla, džaba ti je, opet te ne doživljavaju sebi ravnima. Zaboli te Gorane, važno je da to vide oni koji su tu igru prozreli.
Ne daju mu namjerno zato sto je srbin
Ivanišević nije Srbin već Hrvat ali nije to sad ni važno
Ma ne mogu oni nas sa ovih prostora... tuga je to što se ne možemo ni mi sami među sobom... inače bi bili prvaci svijeta u svim sportovima i mnogo čemu drugom.