Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow, šta kažem.? Zadivljen sam.
Šta je KVINOLA
Sada može zeljanicu u 2029-toj pa buredzike 2044-e
Pa što niste javili da je juće jeo čvarke i slaninu.
I nana mu je jela kvinoju, ovsene itd
OPASNOST JE POJEST NESTO NORMALNO NAKON 15 GODINA PA SE MISLIM JEL GA PROTJERALO?? EDI
Veliki mislilac Edi
Banjica (ili banjička) nije pita nego burek. Banjica može biti prazna, sa sirom ili sa sirom i šunkom. Ako u Bugarskoj tražiš pitu - nećeš dobiti banjicu nego parče pite isto kao i u Srbiji, a ako tražiš burek (brek) dobićeš u stvari banjicu isključivo sa sirom (samo je forma drugačija). U Bugarskoj ne postoji prazan burek ili burek sa mesom ili šunkom - čim je burek, mora da je samo sa sirom.
Za šta god da se odlučiš - nećeš pogrešiti. Uz to ide šolja hladnog aryana (nešto kao naš jogurt, samo dosta bolje ne samo po mom ukusu). Ako je leto, posle toga se jede/pije tarator dok se sprema salata da pravi društvo ohlađenoj grozdovoj rakiji. Bugari salatu jedu (i) kao predjelo uz meze (najčešće naseckani lukanka i sir). Svaka čast, Đoković. Znaš znanje.
@Goouser mene na zanima kako se u smrdi i Bugarskoj izgovara u Bosni i Herzegovini Burek je sa mesom a ostalo Pita sa sirom , Pita sa ništa itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da balkanci ne jedu pite koliko jedu, do sad bi naselili bar još stotinu planeta, al' ne možemo mi bez pite makar živjeli u 20 kvadrata.
Javite nam i kad se ponjake poslije pite.
Jarane Bureka se ti našeg na mlati kod Želje na Baščaršiji još 24 slama češ da osvojiš bre!!!haha
Željo i čevape pravi i burek i igra fudbal. Ni Johnny Sins nije toliko talentiran
Nikad ti Baščaršije vidio nisi. Čuj kod Želje na pitu. Hahaha.
Ma briga njega ima para krava ih sazvakat nemere
Kakve veze imaju pare sa dijetom??,, misliš nemože kupit hranu za dijetu ili objasni nam matereti tvoje,,biserko!!!
Najlakše se zdravo hraniti, najjeftinije, sve imaš u prirodi. Samo nema svako petlju da to izdrži. Valja naviknuti želudac u koji se unosilo tone bureka na par travkica, bobica, čajeva i mesa od kojeg kad pređeš preko sobe ogladniš. Nismo naviknuti na to i nama balkancima je najbitnije da je stomak pun.
Pa jel sad neko pušač ako godišnje zapalim jednu il dvije cigarete
Maslenica sa tartufima ...
uskoro se zavrsava karijera, hocel i dalje biti vijesti o noletu?
Ja sam jučer zeljanicu jeo ako nekog zanima