Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neodoljivo podsjeca na Ibrahimovica,Peteve gledas li ovog golgetera...
I ne igra za repku, a uviijek je davao maksimum za drzavni grb. Vratite nam Milana, vratite nam Milana!!!
Kad god je usao s klupe u reprezentaciji zabio je. Igracina, a ne ove balerine !
Necu da pretjerujem.Ali kad sam govorio za Višću da je extra igrac.A ostali ga pljuvali.Sad ti isti što su ga pljuvali hvale ga.Od svih naših napadaca Đurić koliko toliko moze zamijeniti Dzeku u napadu kad se dijamant oprosti od reprezentacije.Od onoliko šansi Demirovica i Prevljaka,Đuric bi bar 5 golova dao.Dzeko i Đuric u napadu...Samo zamislite kakav bi to napad bio kad vec forsirako krila da onda imamo prave skakace.
slabo ti to nesto pratis ako mislis da je Djuric igrac za buducnost reprezentacije, a liku 32 godine ... e'o zamisljam, taj napad ne bi licio ni na sta jer bi imao dva igraca od 2 metra odsjecena od ostatka ekipe i samo bi cekali duge lopte
Slazem se 100%... njega su povrede sjebale
Uporedite ovu statistiku i statistiku Demirovića koji ni ne igra za Freiburg. Da, Demirović jeste mlad, ali on u 12 nastupa za repku još nema postignut pogodak.
Bravo Đuricu...