Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gledao sam utakmicu da bi ugledao te suze. Iz Barçe je otisao da nebi bio u sjenci Messia sada je u sjenci djteta od 19 godina😂😂😂
Placi placi, manje ces noci pišati
Placite sa mnom jesenje kise..
Cemu mrznja ??? Da nije bilo Neymara ne bi PSG ni bio u finalu. Vi sto pisete sigurno ste navijaci Barcelone i nikako da prebolite 8-2. Usput kad se probudite sjetite se da morate dati 5 milki Liverpoolu.
@SilaBosanska: Kakve veze sad ima Barca sa ovim? Jbt, 10 godina Barca harala Evropom, zajedno sa Real Madridom. I Bavarci jednom osvoje LP, i digli se :)))
Zadnjih 10 god 2 puta Bayern 2 puta Barca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Havarija los igrac. Igra na ime a ne na kvalitet. Jedan od najvecih promasaja u svijetu fudbala
Odigrao je nulu u drugom....
Evo maramica bratko