Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za ustrajnost
U nas babin sin igra.
Nije to ništa....donedavno išao u specijalnu školu pa postao federalni premijer
Svaka cast za upornost!!! Samo tako se može uspjeti!!! Sretno momak!
Samo treba vjerovati i snovi mogu postati java
I treba se dosta i potruditi da ostvaris te snove, inace nema nista od snova
Zato je AC Milan u kur.....
Sto bi se reklo u narodu "Never give up"
a ovdje u ovoj nasoj seoskoj ligi napustis klub da odes radit u bijelu tehniku hadzici jer su bolji uslovi
Treba ga tjerat da se zaposli u robot komerc na socijalnom i tamo da radi na bijeloj tehnici za 600 konvertibilnoh maraka a pri tome da mora raditi i kao kaser, dostavljac bijele tehnike, magaciner
Niko nikog ne tjera da radi za te pare. Uvijek mozes dati otkaz i traziti bolje.
hvala buraz moj
Pa dobro vrlo je rijetko da su nogometasi bogati rodjeni. Mater Vam uvijek pravite pricu ni od cega. Morao je negdje raditi i trenirati...sve vam
Mislim, svaka cast za momka koji se ne libi raditi i razvijati se u svakom pogledu. Treba samo uporediti sa nasim napuhanim "zvijezdama" koji n i na terenu ne trce obavljajuci svoj jedini i osnovni posao. ALi ipak Milan kupuje igraca sa 30 godina, i sama ta cinjenica mi je bez veze.
Eh ovo volim vidjet ! A ne neki slabici koji padaju na pod cim osjete malo vjetra hahaha
A za godinu će biti, odvozimo bakar, željezo,aluminij, stare šporete, frižidere ostali i tako u krug Ford Transit pun kušljavih glava i fudbaler za volanom.
Sad "živi" svoj san , 🤷‍♂️
Bravo.
Gdje si bila kad sam bio niko.
Bauštelac je sleng koji nije bas zastupljen u medijima, mislim da je prikladniji termin građevinski radnik ili građevinac.