Prevelika ljubomora
5

Douglas Luiz prekinuo vezu sa najatraktivnijom nogometašicom svijeta zbog njene fotografije

H. H.
Alisha Lehmann (Foto: Instagram)
Alisha Lehmann (Foto: Instagram)
Ljubavna veza atraktivne nogometašice Alishe Lehmann (23) i igrača Aston Ville Douglasa Luiza (24) okončana je nakon je Švicarka prema tvrdnjama britanskog The Suna objavila fotografiju koja je zasmetala sada već njenom bivšem izabraniku, a zbog koje su se posvađali.

Švicarska nogometašica i članica Aston Ville Alisha Lehmann često je počašćena epitetima najatraktivnije igračice na svijetu, a razlog za njen ljubavni krah sa Luizom je prilično nevjerovatan.

Kako prenosi The Sun, Brazilcu su zasmetale izazovne kalendarske fotografije za koje je Lehmann nedavno pozirala.

"On nije mislio da treba da uradi tako nešto. Nakon mnogo prepirki i svađa, Alisha je jednostavno rekla da je dosta", kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Dodaje se Kaže se da je njihova veza i ranije bila uzdrmana nakon što je Lehmann svojim aktivnostima na društvenim mrežama privlačila sve više pažnje, a ljubomorni Luiz to nije mogao podnijeti.

Do sada, ni Lehmann ni Luiz nisu komentarisali informacije o prekidu. Međutim, činjenica da je Lehman izbrisala sve zajedničke fotografije na svom Instagram računu, predstavljaju jasan dokaz da je došlo do rastanka.

Lehman je u fokus javnosti došla nakon što su mediji u Britaniji u novembru prošle godine objavili da je raskinula sa saigračicom Ramonom Bachmann te se na kraju okrenula Douglasu Luizu.

Luiz važi za jednog od najboljih nogometaša Aston Ville u kojoj se možda i neće zadržati dugo. Njegove igre privlače pažnju većih engleskih klubova, a trenutna vrijednost na Transfermarktu je 35 miliona eura.

Ipak, nogometaš Aston Ville nije se našao na spisku brazilskog selektora Titea za Svjetsko prvenstvo u Kataru.