Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, žena koja voli i sebe i svog muškarca neće sto posto imat nikakvu potrebu da se dopada i svim ostalim muškarcima, osim ako nije poremećena u glavi ili joj je to jadnici jedini izvor prihoda. Ima na svijetu mnogo zgodnijih žena i uz to puno obrazovanijih i sposobnijih od ove, pa im ne naumpada da uopste budu u bilo kakvom centru pažnje. Ovo je izopačen svijet, pa nek priča ko će šta pricat.
"pa nek prica ko ce sta pricat" WTF?
Inace je upozno na ikindiji?
Govno bih joj pojeo ,ko sarmu .
Men se čini da ova nova generacija omladine sve više boravi u komentarima na klixu, neki komentari su bukvalno wtf o čemu pričate jbt... idu ljudi u detalje kako zasto i neka ga je ostavila hahahahahahhahah
Ja bi jos sve oprostio a onda kaznio u krevetu ja budale
Ima guzu na svog tatu...
obicna fufa
Žena promijeni 2-3 muškarca i zna se kao šta je Muški promijeni 2-3 žene i on je kao hebac? Primitivno da ne može primitivnije bit odnosno pokazuje muški jad
Jbg. kad imaš bravu koju može otvoriti svaki ključ, svako će ti reći da ti je brava jadna. Sa druge strane, kad imaš ključ koji može otvoriti svaku bravu, svako će ti hvaliti takav ključ.
Prepustit ovakve g..ove nekom drugome je budalastina.
Ova ima brzo da otvori onlyfans jer se vise hvali guzovima nego sto igra fudbal
E moj jazavče....
Izgubio bi se u njenim guzovima
I ja sam brate ljubumoran kad je zensko u pitanju nije humano, zato i jesam sam.
Upravu 100 %
Ni blizu izgledu Raze Mujanovic samo što instagaram nije postojao dok je Raza zarila i palila
sta li zene kazu na ovo
skonto i ti