Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretplatnici Telemaha
Tate i dede im za Velez navijali, cuj Zrinjski, hahaha.
Nisu jarane, vazda je to za Dinamo navijalo. Isto ko i Nevesinje za zvezdu
sjedite na otetom stadionu i navijajte za klub koji je bio suspendovan 50 godina.
Sjedi se na tuđem stadionu.
Sve se placa sve se vraca zaboravili kad su Želji ukrali titulu i onaj penal
Od ove raje na tribini u iduce 4 godine 30% ode u HR da zivi i radi,30% u EU i ovih ostalih 40% penzioneri vec njima je lijepo u Hercegovini..e to je tuga jos veca nego ispadanje Zrinjskog..za to vam je kriv Covic za kojeg glasate a tako je i u citavoj BiH nazalost..
ahahahahaahhahahahahaaha predstavljas BiH prvaka a nosis neke zastave sa kafanskog stoljnaka, ma mrsssss, neka ispadoste..
je li još drama pod bilim brigom hahaha
Slijedi povratak u surovu realnost.
Hahahahahhaha
IMA APAURINA ,APOTEKA RADI ONA DEZURNA!:D
ajde mars kuci!!! RAZLAZ
Šećera i vode...🤫 Šteta stvarno, zbog boljeg koeficijenta naše lige, ako ništa drugo 😞
Jesu li prosli dalje ? E pa nece moci tako lako. Ukrali ste stadion , pravite se da postojite vise id 100godina. E pa nacekat ce te se jos za evropu. Prvo vratite ili kupite velezov stadion . Mrs napolje . Karcinom bh premier lige , zajedno sa borcem i sirokim .
Šteta, manite se svakakvih komentara, zao mi je, navijao sam za Zrinjski kao sto treba svaki BiH gradjanin.. Bice bolje na ovim prostorima i okrenimo se jedni drugima i ulazimo u ovakve projekte.
A gdje su im zastave Bosne i Hercegovine, nema ih! Za izdajice nikada navijati necu,