Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedovrsena stranica
Top timovi nose Nike,Adidas i Pumu Prosla su vremena legendarnih dresova Argentina 1980-89 proizvođač Le Coq Sportive Italija Diadora i Robo di Kappa Brasil i Engleska,Škotska Umbro Hrvatska Lotto bijeli sa Eura 96
Treba da je naziv stranice ofirnidresovi.ba
urade stranicu samo za dresove i par rekvizita, super - napokon... ali mogli su bar staviti vise fotografija, detalja, nazad kako izgleda, pustili reklamu bez da su i bijeli stavili - govori o ozbiljnosti ove firme i marketinga kojeg rade. pored toga ova domena zmajevi 🤮 oprema.kelme.ba ili nesto "ozbiljnije" nije moglo?
A gdje su bijeli dresovi u ponudi
kupis pa da se sramotis 😁😁