Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudic je bio 50% Veleza,sa Sarajevom uzima titulu,pod hitno za godinu dana postaviti lika da vodi repku,covjek zna,dokazo i dokazuje i dalje.
Čuj zločin? Pa ljudino jučer je čitav dan hiljade radnika radilo na suncu na građevini. Najbolje da vam se isplate plate, bez da igrate.
Whaaaaaat===??? O K !
Naš je Duda, Alex Ferguson 🇱🇻
Porzingis 😂
Doktor igruce, pogodio sa izmjenama nevjerovatno
Dudicu kako te nije sramota pobijediti te jadnike iz Banjanjuke.
Dudicu jos jace pritisni...jos moraju...dobro su placeni tako da....SAMO JAKO....💪💪💪💪💪
Nek si spustio na nos onog napuhanka
Bravo Feđa Samo gazi
Ma pusti suplju , kakav zlocim , koliko radnika radi tezak posao svaki dan na ovakvom extremnom vremenu ! To niko nevidi
Cestitke komisijama na pobjedi danas su igrali protiv 12 igrača ekipa borca plus Vico
Slazem se da uslovi za igru nisu bili dobri ali fudbalerima je to posao,za to primaju platu koja je puno veca od recimo gradjevinskih,komunalnih i drugih radnika koji isto provode vani svoje radno vrijeme i to u trajanju od 8 sati.
Pa dobro nije baš skroz tako, imaš čak da npr kao za trmavajsku prugu, a sigurno i za mnoge građevinske radove, koruiguje se vrijeme rada, pogtovo od 12 do 16-17
Jbt, kakvi ste vi Bošnjaci, samo bi Srbima neke zločinačke etikete lepili na leđa....
Sir Alex Dudason :)
Upravu si Feđa ali Vico je taj zlocin...ac