Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Rodjeni oni su nas već otpisali da su nas pobjedili, eh tu imamo priliku da iznenadimo sve ,jer Radovac će bitii spreman sutra.. Samo timski rad i trud lopta je okrugla...
Nadam se da Manijaci nece napadat raju poslije utakmice kao prosli put. Mi dolazimo da gledamo naš Velež i da se veselimo.
Pripremit se ovaj put, pa ako podju nalomit ih
Ma nidje veze nek se zalete na korteo RA ako su frajeri, a ne izmedju zgrada hvatat 2 3 ljudi koji podju prema autu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragi mostarci, dobro dosli u Sarajevo i u Dolinu Cupova! Igrajte hrabro kao i do sad, srce na teren i rezultat nece izostati! Sretno Rođeni i znajte da je sva normalna raja uz Vas! Pozdrav od Manijaka!
...tako treba da se razmislja,a ne da se skidaju gace i prije nego pocne utakmica...ipak,radi se o mnogo kvalitetnijoj ekipi od onih Iraca tako da cete morati iskoristiti svaku polusansu koja se pruzi...oni vam nece dopustiti 33 suta prema golu...treba poraditi na toj realizaciji malo,mnogo prilika se promasuje...
E jest ovaj Dudić odvratan i prepotentan.Šta si se umislio ne vodiš Arsenal hebo te Amar kad ga imitiraš.
Sretno Rođeni,srce na teren i pobjeda je tu aBd💪💪💪
Nas 7000 u crvenom pa kako bude F.C VELEŽ👏👏👏😁😁👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊SAMO JAKO
Ne mogu da vjerujem evo 10 dana da svi portali bruje o Velezu, krenuli za Irsku, dedo polio vodom autobus, sletili u Irsku, sredili stayling pred tekmu, pogledajte karte i protokol. Da li je to sazaljenje jer 33 godine nisu vidjeli Europu, il sta li je, ali fkt perete sa Velezom, zgadit ce se raji, meni se zgadio. Mene kao navijaca Sarajeva boli k za Velezom, pokazali su bratski odnos kad nisu htijeli pomjerit tekmu sa nama prosle godine.Rokajte mi minuse, sta me boli briga.
Ne nego vam nismo braca otkad nas ne možete pobijedit
Ti i komentarises zbog lajkova. Pa eto ulazi svako sekund i vidi koliko si dobio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Forza Velež ljubavi moja
Naš Ferguson!
Sir Feđa Dudić!!!
...on meni vise lici na neku salamu nego na sir...Salama Fedja Dudic.
Eh da Velež igra pod bijelim brijegom možda bi i bilo manje od -6 gol razlika
Go aek gooooo
Idemo Aek idemoooo
tako je glupane
Nikad čuo