Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posusje sramotno pokradeno, pogotovo drugi penal. Nadam se da ce sudija dobiti adekvatnu kaznu za ovaj zlocin.
plaki plaki
Plakyyyyy, suze moje
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izgasite VAR nema svrhe kad je sve namjesteno
plaki plaki
Placimooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
var hahahaha
cist penal
cist penal
Nije bio penal, nego jedanaesterac je bio čist kao suza. Ne navijam ni za Sarajevo ni Želju, ali brate, čist penal kao suza.
VAR nije bitan, on rade kako njima pase !!!
svaka cast zeljeznicaru navijac sam sarajeva nek komisije pobjedzuje tako se nadaju i oni tamo kad njihov pobjedi.Komsije samo naprijed nema ljubomore
Po mom misljenju, u prvoj situaciji je ispravno postupio. U drugoj takodjer iako je moglo bit i drugacije. Mislim da je sudija napravio korektne procjene.
Jedva cekam skretnicarsko kmecanje kad im borac ovo isto napravi
Navija za zelju100,,%
kone trebal vam maramica da prisete suze
TACNO je OVL LIX ADZ
Sporne su samo onima iz VAR sobe koji nazor pokušavaju da izmisle penal i naškode Želju. Svaka čast glavnom sudiji koji se nije dao prevariti. BRUKA za VAR sobu!
Željezničar......sarajevski Borac
sve strucnjaci a niko pravila nije procitao, ja prvi nemam pojma sta pise u pravilniku i ne pada mi na pamet da komentarisem
Jeste li vidjeli spornu situaciju penal za Zelju protiv Zrinjskog na Grbavici,na to ste zazmirili,kad Vico pomaze Torpedu i Zrinjskom niko ga ne spominje,cim Zeljo pobijedi odmah podstanari spominju Vicu,a ne znaju da im je on prosle sezone donio Evropu
Uporedjujes ono protiv zrinjskog sto je bilo 50:50 penal,moze se svirat a i ne mora i ova dva najociglednija penala na svijetu,zaista smijesno!!!